Even voorstellen: Trotse Zwangere Charlotte

charlotte-staand-zwangerMet Trots stellen wij een nieuw lid van ons bloggers-team voor: Charlotte Müller-Rings. Over ongeveer een maand zal ze de Trotse Moeder zijn van haar eerste kindje. Ze zal op Trotse Moeders bloggen over haar leven in het mooie Oostenrijk, en over haar zwangerschap en moederschap als Nederlandse in een ander land. Charlotte vertelt zelf:

Na 13 jaar in het hartje van Amsterdam te hebben gewoond, woon ik nu sinds tweeënhalf jaar in Tirol, een prachtig deel van Oostenrijk.Ik werk vanuit huis, als zelfstandige in de PR, Marketing en Communicatie en mijn werk bestaat onder andere uit het promoten van de regio Kitzbüheler Alpen Brixental en het bekendmaken van het Oostenrijkse frisse verzorgingsconcept Ringana via Ilikefresh.nl

Ik ben getrouwd en op het moment van schrijven 36 weken zwanger van ons eerste kindje. Op Trotse Moeders wil ik schrijven over mijn leven in Oostenrijk, nu als zwangere, straks als moeder.

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Even voorstellen: Trotse Moeder Inge

Na een tijdje met maar een paar mensen de websites TrotseVaders.nl en TrotseMoeders.nl draaiende te …

Share
Share