Speeltuin [blog]

Met dit soort mooie dagen is het natuurlijk geweldig om naar buiten te gaan. Even wat frisse lucht happen, de zon op je huid voelen en vooral ook de energie kwijt raken. Dat is bij onze drie kinderen geen overbodige luxe, want het zijn soms net stuiterballen met een oneindige duracell batterij erin.

Screenshot 2014-04-15 at 10.07.30Zodra het dus maar even kan gaan we met z’n allen even op pad, naar de winkels, het bos, de eendjes etc. Dit keer hadden we een speeltuinenroute in ons hoofd. Onze zoon van vier wist al waar hij naartoe wilde. Eerst naar de gele speeltuin want daar spelen veel leuke kinderen, dan door naar de speeltuin bij de ‘andere’ school (waar hij zelf dus niet op zit) want daar hebben ze maar liefst 2 glijbanen en dan eindigen bij ONZE speeltuin zodat ze nog konden schommelen.

De tweeling ging uiteraard ook gezellig mee, eens even de wereld van speeltuinen ontdekken! En dat hebben ze ook absoluut gedaan. Screenshot 2014-04-15 at 10.07.18Was het in het begin nog ietwat spannend en onwennig allemaal, al snel voelden ze zich allebei helemaal thuis tussen de klimrekken, wipkippen, rekstokken en noem maar op. De grote favoriet was toch wel de glijbaan. En dus kon mama aan het werk, zodra de dame bovenop was en klaar was om te glijden kon meneertje ook opgetild worden om plaats te nemen bovenaan. Om vervolgens iedereen weer netjes naar beneden te begeleiden en opnieuw op het trappetje zetten om weer en weer en nog een keer te glijden!

Ik had het er maar druk mee en af toe stond het zweet op m’n voorhoofd omdat het allemaal maar nét goed ging. Maar de grote glimlach op hun gezicht maakte alles goed en we gaan dus maar snel weer een keertje terug.

About Mirjam Gorter

info@dubbelgeluk.com'
Ik ben de Trotse Moeder van drie jonge kinderen waaronder een j/m tweeling. Op de website van Trotse Moeders schrijf ik stukjes over mijn leuke, hectische gezinsleven. Samen met mijn man hebben we het bedrijf Dubbelgeluk Tweelingwiegen waar we tweelingwiegen verhuren en tevens leuke kraamkadootjes verkopen. www.dubbelgeluk.com

Check Also

Terug in Burgers’ Zoo: wat is er veranderd?

Ein-de-lijk konden we weer naar Koninklijke Burgers’ Zoo. Na een lange periode van voorzichtig zijn …