Kre-O Transformers Megatron

Dankzij het 2-IN-1 bouwsysteem van KRE-O TRANSFORMERS kun je kiezen of je de ultieme Transformers Decepticon, genaamd Megatron, als robot of als voertuig opbouwt. De MEGATRON set bestaat uit 310 onderdelen waarmee de Megatron robot gebouwd kan worden. Of wil je toch liever de monster truck? Haal de robot dan uit elkaar ga weer aan de slag! Deze set is inclusief alle accessoires en 4 KREON figuren.

Recensie
Om te beginnen zit deze bouwdoos van Kre-O in een hele grote doos, dus al voordat deze uitgepakt was, werd mijn zoon van 8 jaar al blij. En bij aanblik van de Kre-O transformers Megatron set, kwamen termen als “yeah” en “cool” voorbij en wilde hij meteen beginnen met bouwen. De onderdelen zitten in verschillende zakjes verpakt, maar daar scheen geen echt systeem in te zitten, dus zijn we zelf eerst gaan sorteren. Het bouwen was lastig. Er wordt wel goed aangegeven welke blokjes er bij iedere stap gebruikt moet worden, maar de weergave van de opbouw zelf was lastiger te lezen. Toch lukte het mijn zoon om zelfstandig het eerste gekozen voorwerp te bouwen: de “monstertruck”.

Robot
Er werd even heen en weer gereden, maar toen moest de truck weer uit elkaar gehaald worden. Dat was voor de kleine vingers van mijn zoon niet te doen. Vooral de smalle plaatjes en de kleine blokjes zaten degelijk vast en het vereiste veel mama-geduld om alles weer in bouwblokjes om te zetten. Tip: zeg je kind dat hij/zij de blokjes niet te vast op elkaar duwt! Het in elkaar zetten van de robot was een feest: het lezen van de bouwtekeningen ging een stuk beter doordat we gewend waren aan deze manier van presenteren en met de robot is uiteindelijk ook nog heerlijk gespeeld!

Deze speelset belooft heel veel plezier en dat maakt het meer dan waar. Het opbouwen van de robot of voertuig kost de nodige tijd, maar dat is natuurlijk al onderdeel van het plezier. Vooral als je kind de overwinning ervaart zodra hij helemaal in elkaar zit. Daarna kan je kind naar hartenlust blijven spelen (en opnieuw ombouwen) van dit product. Groot voordeel is ook dat deze speelset heel goed betaalbaar is. Ook niet onbelangrijk!

Bestel dit product hier>>
Bestel hier andere KRE-O Transformer producten>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Kijken en spelen in het hoofdkantoor van Sinterklaas [verslag]

Van pepernoten tot slagroomsnoet, van My Little Pony tot Star Wars en van kleien tot …

Share
Share