Zwanger en modieus voor de dag komen

zwangerschapskledingSchaf jij voor het eerst kleding aan, terwijl er een kleine engel in je buik vertoeft? Dan is het uitzoeken van zwangerschapskleding misschien wat onwennig. Om je op weg te helpen geef ik je enkele ideeën over hoe je jezelf kleedt, terwijl er een kleine in je buik groeit.

Kijk verder dan je neus lang is

Ketens met zwangerschapskleding vind je overal, denk bijvoorbeeld aan noppies. Er zijn echter veel meer mogelijkheden. Bij de Hema, Esprit of Your look for less vind je ook positiekleding. Het kost waarschijnlijk even moeite om de winkel te vinden die bij je past, maar met een beetje hulp kom je de komende negen maanden modieus voor de dag.

Draag meerdere lagen

Het weer en je lichaamstemperatuur veranderen tijdens de zwangerschap. Terwijl je langer zwanger bent, stijgt je temperatuur, dus het dragen van lagen biedt comfort. Zorg dat je de goede basisitems hebt: een spijkerjasje met knopen, vestje of jasje. Hierdoor hoef je alleen voordelige zwangerschapskleding te kopen, denk aan de een top of shirt om hieronder te dragen.

Durf te vragen

Als je net zwanger bent, vraag eens rond bij vriendinnen welke net een kleine hebben gekregen of je hun zwangerschap kleding kunt lenen. De meeste vrouwen geven hun kleding graag door, zeker wanneer zij geen kinderen meer verwachten. Je kunt ook kleren met elkaar ruilen, als je allebei zwanger bent. Als nieuwe moeder kun je deze kledingruil waarderen, want de kleding is immers al getest en winkelen is niet altijd je favoriete bezigheid.

Bekijk de kledingkast van je vriend

Neem eens een kijkje in de kledingkast van je vriend of man. Op dagen dat je binnen bent, kun je zijn grote overhemden, shirts of zelfs boxers dragen of je misschien slaap je hierin. Dit is vooral handig als je zwangerschapskleding in de was zit. Ook een wijde sportbroek kan heerlijk zitten als je dagje in en rond het huis vertoeft.

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Hoe houd jij jouw kind warm in de herfst?

De herfst is alweer begonnen en dat betekent dat het koude weer ook voor de …

Share
Share