Een jaarafrekening zonder bijbetalen

Essent VerbruiksManagerJe staat er waarschijnlijk niet bij stil, maar veranderingen in je leven hebben invloed op jouw energieverbruik. Ben je zwanger, ga je verhuizen of verbouwen? Dat zijn allemaal voorbeelden hiervan. Maar ook de aanschaf van elektrische apparaten zorgen voor een hoger energieverbruik en hebben dus invloed op de jaarafrekening voor jouw energie.

Voorkom bijbetalen
Het merendeel van de Nederlandse huishoudens (64 procent) heeft weleens moeten bijbetalen op de jaarafrekening van zijn energie. Dat blijkt uit onderzoek van RMI in Amsterdam in opdracht van Essent. Bij Essent kan je bijbetalen op jouw jaarafrekening voorkomen! ‘We bieden consumenten de mogelijkheid om hun meterstanden door te geven en te voorkomen dat ze bijbetalen op de jaarafrekening’, zegt Amir Alhaydary van Essent. ‘Met de gratis VerbruiksManager bieden we deze service.’

Over de VerbruiksManager
Met de VerbruiksManager kunnen Essent-klanten op elk gewenst moment controleren of het voorschot nog op schema ligt met het energieverbruik door hun meterstanden online in te voeren. Aan de hand van deze standen wordt het huidige verbruik met het verwachte verbruik vergeleken en een nieuw voorschotadvies gegeven. Wanneer dit voorschotadvies wordt opgevolgd en klanten hun meterstanden iedere twee maanden online doorgeven, kan bijbetaling of geldteruggave op de jaarafrekening worden voorkomen. Meld je nu hier aan voor de VerbruiksManager van Essent.

Share

About Advertorial

info@trotsemoeders.nl'
Een advertorial is interessante content die gesponsord wordt door een of meerdere van onze partners. Heb je interesse in een advertorial, neem dan contact op met info@trotsemoeders.nl

Check Also

Waarom? De encyclopedie van natuur, wetenschap en techniek

Waarom trekken magneten elkaar aan? Wat is elektriciteit? Welke dieren hebben een vacht? Wat zit …

Share
Share