Zelfklevende krijtbord stickers

De zelfklevende krijtbordstickers van Allemaal Stickers Enzo zijn bijna niet te onderscheiden van een gewoon krijtbord. Heerlijk tekenen of schrijven en je wist alles eenvoudig met een vochtige doek uit. In plaats van een los krijtbordje, plak je deze stickers gewoon op een vlakke, droge ondergrond. Heb je de sticker bijvoorbeeld op een kast geplakt en ontdek je later dat de koelkast toch een beter plekje was? Geen probleem! Haal de sticker los en plak hem op een andere plaats!

Recensie
Het fenomeen krijtbordsticker is bij ons in huis geen onbekend product. Mijn dochter heeft op haar slaapkamerdeur zo’n sticker zitten en daar worden regelmatig de mooiste tekeningen op gemaakt of de grappigste teksten op geschreven. De huidige sticker bevalt goed, dus de vraag is wat wij van deze sticker van Allemaal Stickers Enzo vinden…

Qua krijten en schoonmaken zie ik geen verschil. Dat gaat op beide stickers prima. Het opplakken werkt ook identiek, echter is er een groot – en toch ook wel erg praktisch – verschil. Niets zo veranderlijk als een mens… Een nieuwe indeling van een kamer betekent al snel dat zo’n sticker op de verkeerde plaats zit. De krijtbord stickers van Allemaal Stickers Enzo zijn zelfklevend en deze haal je net zo eenvoudig los als dat je opplakte. Dat heb ik uiteraard uitvoerig getest, al begon ik wel op een plek waar ik deze sticker wel wilde hebben. Dat was achteraf niet nodig geweest, zonder moeite had ik de sticker zo weer in mijn handen. Mijn dochter begon zich al af te vragen wat ik aan het doen was, dus die heeft ook nog even een paar plekken geprobeerd. Uiteindelijk heeft de demosticker – in ieder geval voorlopig – een plaatsje op een opbergdoos gekregen. Daar staat haar naam opgeschreven, zodat het voor iedereen duidelijk is dat het haar eigendom is.

Het assortiment van Allemaal Stickers Enzo betreffende de krijtbord stickers is ruim. Zo kun je een rechthoekig formaat in diverse afmetingen aanschaffen. Maar voor de kinderkamer is een speels figuurtje zoals een jongetje of een meisje natuurlijk ook erg schattig! De boodschappentas, appel, peer of theepot zijn weer perfecte vormen voor op de koelkast. Ideaal voor alle huishoudelijke mededelingen!

De prijs van de stickers varieert afhankelijk van de vorm en grootte en zijn – in verhouding met andere krijtbord stickers – iets hoger. Echter hebben de meeste stickers niet het voordeel dat ze herbruikbaar zijn en dat maakt een groot verschil. Die paar euro’s die je er extra voor betaald, is slechts een fractie van het plezier wat je er van hebt. Je bent vrijer in het plaatsen van de sticker en dat is – zeker bij kinderen – wel erg fijn! Absoluut een aanrader voor de kinderkamer of het woonhart van jullie huis.

Share

About Irene Kalsbeek

ickalsbeek@gmail.com'
Trotse, alleenstaande mama van een dochter van acht. Hobby's: wandelen, lezen, creatief bezig zijn, scrappen, koken... en een passie voor schrijven! Twee dagen per week ben ik op school te vinden als overblijfmedewerkster bij de Tussenschoolse Opvang.

Check Also

Hoe maak je een babykamer in een ‘Fiep-Westendorp-thema’?

Een van de leukste dingen om te doen wanneer je zwanger bent, is nadenken over …

Share
Share