Win kaartjes voor de musical Sneeuwwitje in Plopsaland De Panne [winactie]

Wil jij naar Plopsaland De Panne EN naar de Sneeuwwitje musical in het Studio 100 Theater in het Vlaamse pretpark met meer dan 50 attracties? Doe dan mee met onze winactie. Je kunt 4 kaartjes winnen waarmee je zowel gratis toegang krijgt tot Plopsaland De Panne als tot de Sneeuwwitje musical!

Sneeuwwitje musical

Sneeuwwitje is een van de meest bekende sprookjes. Het verhaal is al in de 19de eeuw geschreven door de gebroeders Grimm en het was Disney die het gebruikte voor de allereerste lange tekenfilm (in 1937). Studio 100 heeft het verhaal gebruikt voor de allereerste musical die ze uitbrachten (1998) en dit jaar is er een nieuwe versie van de sprookjesmusical Sneeuwwitje die je in Plopsaland de Panne kunt bekijken deze zomer.

Sterrencast

De rol van lakei zal vertolkt worden door Manu Van Acker die hiermee zijn musicaldebuut maakt. De zeven dwergen zullen gespeeld worden door Edwin Alofs, Andy Herd, Kyle Herd, Sharon van Lieshout, Paul Monaghan, Erwan Seyeux en Terrence Weijnschenk. Sneeuwwitje zelf wordt gespeeld door Ianthe Tavernier met Michiel De Meyer aan haar zijde als prins. De rol van de boze koningin zal afwisselend ingevuld worden door Karen Damen (jawel, van de eerste K3!) en Ruth Beeckmans. Topkwaliteit dus voor deze musical voor het hele gezin!

Plopsaland De Panne

Plopsaland De Panne ligt aan de Belgische kust. Ook vanuit Nederland dus prima bereikbaar en zeker de moeite waard om met je kind(eren) naar toe te gaan. Er zijn meer dan 50 attracties en alle bekende helden van Studio 100 zijn er vertegenwoordigd wat voor kinderen van alle leeftijden één groot feest zal zijn. Ook voor oudere kinderen zijn er attracties, zoals een extreme spinning coaster.

Winactie

Wil jij deze zomer naar de Sneeuwwitje musical in Plopsaland De Panne? En behalve van de musical, ook genieten van alles wat Plopsaland te bieden heeft? Doe dan mee met onze winactie waarmee je 4 kaartjes kunt winnen. We mogen 2x 4 kaartjes weggeven voor zowel gratis toegang tot Plopsaland De Panne als gratis toegang tot de sprookjesmusical Sneeuwitje.

Wat moet je doen?

Stuur een mail naar redactie@trotsemoeders.nl onder vermelding van Sneeuwwitje De Panne en laat ons weten door wie het verhaal van Sneeuwwitje als eerste geschreven is. Het antwoord kun je in dit artikel vinden. Meedoen aan deze winactie is gratis en kan tot 13 juli 2024. De winnaars worden op de Facebookpagina van Trotse Moeders bekend gemaakt.

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

K3 – Vleugels [première-verslag van de nieuwe show van K3]

Het verslag van de première van de nieuwste show van K3: Vleugels komt van mijn …

Share
Share