Een tas waar ook papa mee wil lopen

trendhim-rugzak-trotse-moeders-2Wanneer je kinderen hebt, lukt het niet meer om je mobieltje en je portemonnee te pakken en daarna de deur achter je dicht te trekken wanneer je ergens een dagje naar toe gaat. Nee, dan komt er een heleboel meer bij kijken! In de periode waarin de kinderen nog niet zindelijk zijn, moeten er luiers, doekjes, extra kleertjes, verschoningsmatje, knuffeltje, speeltjes etc etc mee. Dan komen de handige luiertassen van pas.

Later wordt het belangrijk om iets mee te nemen waar de kinderen zich mee kunnen vermaken. Boekjes, kleine speeltjes. En dan natuurlijk nog iets te eten en te drinken. Kortom, voordat je weg kunt gaan, moet er een tas worden ingepakt!

Trotse Vaders gaan uiteraard ook wel eens zonder partner-met-de-gebloemde-luiertas of partner-met-de-paars-roze-gestreepte-rugzak er op uit met de kinderen. Maar niet alleen de partner blijft dan thuis, liefst ook de kleurige en fleurige tassen waar alles zo handig in past. Maar wat moet een Trotse Vader dan wel meenemen, zonder tas is geen optie.

trendhim-rugzak-trotse-moeders-1Trendhim heeft een heleboel prachtige canvas en leren rugzakken waar een Trotse Vader prima mee voor de dag kan komen. Wij kregen de Gunma rugzak toegestuurd. Uit de tekst die op de website van Trendhim staat:

Een tas van Convey is niet alleen gemaakt met goed vakmanschap, maar ook op het materiaal is niet bespaard. De tas is gemaakt van hetzelfde duurzame canvas, dat ook wordt gebruikt voor bootzeilen en met details in echt generfd top runderleer. 

gunma-rugzak-e27 gunma-rugzak-f92

De tas heeft een groot vak met ritssluiting en daarin een groot vak en twee kleinere compartimenten met een rits en nog twee vakjes voor kleine voorwerpen. Achter op de tas zit een vak met een ritssluiting. De schouderriemen zijn verstelbaar. Gesloten tas is 40 cm hoog x 32 cm breed en 11 cm dik.

De tas is enorm stevig, degelijk. Echt een rugzak die mee kan gaan tot de kinderen het huis uit gaan, ik zou niet weten waar een zwakke plek zit. Maar bovenal is hij mooi en praktisch. Een stoere uitstraling, maar ook netjes. Enig minpuntje is het ontbreken van een vakje waarin je wat spulletjes kunt stoppen die je dan snel kunt pakken, maar dat maakt wel dat deze rugzak een strakke uitstraling heeft.

trendhim-rugzak-trotse-moeders-3 trendhim-rugzak-trotse-moeders-4

Er past een vrij grote laptop in, dus hij kan ook prima mee wanneer je bijvoorbeeld met de trein ergens zakelijk heen moet. Maar wij houden hem voorlopig voor onze dagjes uit met de kinderen.gunma-rugzak-5fa

Onze kinderen zijn uit de luierfase, maar er gaan altijd een paar flessen water, een paar pakjes drinken, appels, zakdoeken, pleister, mobieltjes, fototoestel, portemonnee en een paar leesboeken mee wanneer we op stap gaan en dat kan er allemaal in. We gaan als gezin nog veel plezier beleven aan deze tas, die de Trotse Vader uiteraard mag dragen. Heb ik mijn handen vrij om foto’s te maken!

Deze Gunma rugzak bestel je hier >>>>

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van bijna 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Een gepaste travelbag voor iedere reis

Een travelbag is voor iedere globetrotter en wereldverkenner een onmisbaar item. Het is wel belangrijk …