Gezonde voeding voor mens en dier

Iedereen weet hoe belangrijk gezonde voeding is. Voor jezelf én voor onze kinderen. Maar dit geldt ook voor je huisdier!

Diervoeding varieert van iets dat een dier in leven houdt tot voeding die zelfs bepaalde gezondheidsproblemen kan helpen voorkomen of behandelen. De juiste keuze van diervoeding voor je hond of kat is niet eenvoudig. Er zijn zoveel verschillende merken, kwaliteiten, soorten en maten van diervoeding te koop. Ieder huisdier is echter verschillend en vereist specifieke voeding.

Hill’s Science Plan is een perfect gebalanceerde voeding om tegemoet te komen aan de individuele voedingsbehoeften van uw huisdier. Eén van de belangrijkste kenmerken van Science Plan is dat alle producten zijn ontwikkeld door dierenartsen en dat men geen concessies doet aan de samenstelling en kwaliteit van de producten.

Hill’s Science Plan heeft ook als voordeel dat het voedsel hoge verteerbaarheid heeft. Hierdoor heeft de hond en kat minder en een betere ontlasting en zorgt er tegelijkertijd voor dat alle voedingsstoffen beter opgenomen worden. Je hoeft dus minder voeding aan je hond of kat te geven wat weer voordeliger is.

De dierenvoeding van Hill’s is verkrijgbaar in de dierenwinkel. Zo kunt u een deskundig advies krijgen welke voeding het meest geschikt is voor jouw huisdier. Kijk ook voor meer informatie op www.Hillspet.nl.

Lees ook:
Kinderen redden hun huisdier als eerste
Honden doen niet aan ballet
Kinderen met een hond bewegen meer

Share

About Advertorial

info@trotsemoeders.nl'
Een advertorial is interessante content die gesponsord wordt door een of meerdere van onze partners. Heb je interesse in een advertorial, neem dan contact op met info@trotsemoeders.nl

Check Also

Top tips voor het kiezen van juiste dierenvoeding

Als moeder wil je het beste voor je kind, maar natuurlijk ook voor je huisdier. …

Share
Share