Vriendschapsarmbandjes maken met Totum [recensie]

totum-friends-vriendschap-armbandjes-maken-recensie-copyright-trotse-moeders-1Maak vriendschapssieraden met en voor je beste vriendinnetje. Vanaf 3 jaar.

Inhoud:
– benodigdheden om 2 armbandjes en 2 kettinkjes mee te maken
– 1 stickervel
– elastiekdraad
– diverse gekleurde kralen
– zilverkleurige kralen
– handleiding

Recensie
Vriendschappen worden steeds belangrijker in het leven van mijn dochter. Ze speelt nog steeds graag met alle kinderen uit haar klas en noemt al haar vrouwelijke klasgenootjes vriendinnen (en dat zijn ze ook), maar ze heeft al lang een echte hartsvriendin. En samen met haar werden vriendschaps-armbandjes geknutseld: leuk om samen te doen en ook leuk om allebei een mooi armbandje als eindresultaat te hebben!

totum-friends-vriendschap-armbandjes-maken-recensie-copyright-trotse-moeders-2

Het was voor de meisjes prima te doen om deze armbandjes zelfstandig te maken. Mijn bijdrage beperkte zich tot een knoopje leggen en vertellen hoe mooi ik de armbandjes vind! De volgende keer worden er kettingen geknutseld, want er zijn nog materialen over. Wat een leuk pakket van Totum voor een prima prijsje!

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

4 tips om een leuke avond te organiseren met je kinderen

Kinderen zijn zeer creatief en verzinnen snel activiteiten waarmee zij zichzelf kunnen vermaken. Naast de …