De verloren verteller

Ik houd van lezen. En ik houd van boeken, gewoon, papieren boeken. En sommige boeken zien er zo mooi uit, dat je ze gewoon wilt hebben! Zo ook De Verloren Verteller.

De verloren verteller – inhoud

Rebecca kan zich haar vader Leo Sampson nauwelijks herinneren. Het enige wat ze weet is dat hij een geliefde kindertelevisiester was die spoorloos verdween toen ze zes jaar oud was. Maar wanneer Ellis, een journalist, opduikt om informatie over Leo te vragen, begint ze zich af te vragen of er meer achter het verhaal van haar vaders verdwijning zit dan haar familie haar doet geloven.

Dan krijgt Rebecca een boek met zeven sprookjes, geschreven door Leo, opgedragen aan zijn dochter. Door de magie van elk van deze verhalen krijgt Rebecca de kans om te ontdekken wie haar vader was en wat hij heeft meegemaakt – en zelfs waar hij nu zou kunnen zijn…

De verloren verteller – informatie

De verloren verteller is geschreven door Amanda Block en als paperback van 400 pagina’s uitgegeven door uitgeverij The House of Books. De verloren verteller bekijk / bestel je hier >>>>

Amanda Block

Amanda Block heeft een master in creatief schrijven en is ghostwriter, redacteur en bijlesdocent. Haar werk is vaak geïnspireerd op mythen en sprookjes, die ze als uitgangspunt gebruikt om nieuwe verhalen te vertellen. Haar korte verhalen zijn gepubliceerd in verschillende tijdschriften en bloemlezingen en stonden op de shortlist van wedstrijden zoals de Bridport Prize en de Mslexia Short Story Competition. De verloren verteller is haar debuutroman.

 

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

De partycrasher

De “shopaholic-boeken” zijn aan me voorbij gegaan, maar “Verras me” is echt een boek waar …

Share
Share