Lief! Schoolagenda

Screenshot 2014-08-12 at 11.08.15Lief! Lifestyle heeft een prachtige meidenagenda uitgebracht. Een agenda waarmee je dochter op de Middelbare school goed mee voor de dag kan komen, en die ook daadwerkelijk alles heeft om het schooljaar overzichtelijk mee rond te komen. Uiteraard vormgegeven op de voor Lief! zo kenmerkende manier: zachte kleuren, veel leuke tekeningen en bijzondere details.

Naar school gaan is altijd weer spannend na een lange vakantie. Een nieuwe klas, een ander lesaanbod, soms zelfs een hele nieuwe school. Het kopen en “inrichten” van schoolspullen is een goede voorbereiding tegen het nieuwe schooljaar en het invullen van een nieuwe agenda is daarbij een leuke bezigheid.

Screenshot 2014-08-12 at 11.07.37

Zo netjes mogelijk je gegevens invullen, misschien al een foto plakken en de adressen van vrienden en vriendinnen invullen. Meestal gebeurt dat -vol goede voornemens-  in het mooiste handschrift. Een nieuwe start!

De Lief! schoolagenda nodigt uit om netjes te zijn. De mooie vormgeving vraagt er gewoon om dat je dochter ook keurig in deze agenda aan de slag gaat. En dan is het een onmisbare hulp, zeker op de Middelbare school, waar de vakken, leraren en klassen per uur wisselen. Overzicht is dan erg prettig.Screenshot 2014-08-12 at 11.08.29

Een schoolweek is verdeeld over twee pagina’s, met voor iedere schooldag 9 regels om in te vullen. De weekenden hebben nog drie regels om geplande afspraken op te schrijven. Behalve de adressen (ook een aparte pagina voor mailadressen) is er een invulschema voor een telefoonlijst en achter iedere maand notitieruimte.

De standaardteksten in de agenda zijn in het Engels, maar wijzen zichzelf uit en bij de dagen van de week staan ook de Nederlandse namen erbij. Leuk detail is het leeslint wat vormgegeven is als meetlint. Kortom: een mooie schoolagenda van Lief! die nog praktisch is ook!

Screenshot 2014-08-12 at 11.08.47

Deze Lief! schoolagenda bestel je hier >>>>

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

Afscheid vs. Afscheid [persoonlijk verhaal]

Het is inmiddels vijf jaar geleden dat mijn dochter Syrah afscheid nam van haar oude …