Vogeljacht

De 12 jaar oude Victor en zijn vader hebben een gemeenschappelijke hobby en reizen als de twee beste vrienden naar de jaarlijkse Vogelwedstrijd. De kans dat Victor dit jaar de 1e prijs wint is groot, want zijn grootste concurrent Daniel heeft zijn been gebroken. Maar als Daniel toch meedoet wordt de druk op Victor steeds groter. Vooral zijn vader voert de druk op en geeft zo zijn eigen reden om te willen dat Victor wint.

Recensie
De ouders van Victor zijn gescheiden, omdat zijn moeder een nieuwe liefde heeft gevonden. Dit brengt veel verdriet met zich mee, zowel voor Victor als voor zijn vader. Gelukkig hebben ze samen een leuke hobby: vogels. Victor en zijn vader gaan samen naar de jaarlijkse vogelwedstrijd. De bedoeling van deze wedstrijd is om een zo bijzonder mogelijke vogel te fotograferen.  De grootste concurrent van Victor is Daniël. Ze zijn elkaars vijanden omdat de vader van Daniël nou met de moeder van Victor gaat… Uiteindelijk blijkt dat Victor en Daniël toch wel veel overeenkomsten hebben en worden ze vrienden. De grote vraag blijft; wie wint de wedstrijd?

Vogeljacht is een schitterende jeugdfilm. Het is een ontroerende film over liefde, ruzie, winnen en verliezen. Niet alleen  mijn zoon  van 7 jaar vond het een mooie film, maar ook ikzelf heb genoten van de film. Gelukkig zaten er ook nog veel komische gedeeltes in de film, waardoor er naast een traan, ook een lach tevoorschijn kwam. Daarnaast zijn de schitterende natuurbeelden, een lust voor het oog. Vogeljacht laat zien dat winnen niet altijd het belangrijkste is, maar dat het vooral gaat om liefde en vriendschap. Vogeljacht is wat mij betreft een echte aanrader!

Bestel dit product hier>>

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Nu uit op DVD: De Inspirator

De film De Inspirator heb ik helemaal gemist in de bioscopen, maar toen ik er …

Share
Share