Compleet met cadeaus

Je kinderen hebben ondertussen al een eigen mobieltje. De tafel ligt bezaaid met mobieltjes en je krabbelt je toch elke maand achter de oren over de kosten. Je wilt natuurlijk dat je zoon of dochter bereikbaar voor je blijft, net zozeer dat je kind jou moet kunnen bereiken als het nodig is. En dan hebben de kids ook zo hun eigen wensen en eisen… Gelukkig is er KPN Compleet dat vooral gezinnen met meerdere mobiele abonnementen extra gemak en voordeel biedt.

KPN Compleet is dus iets nieuws. Nou ja, eigenlijk is het niet nieuw. KPN wil graag haar vaste klanten hiermee belonen. Je hebt vast al van alles goed geregeld: mobiel en vast bellen, maar ook interactieve televisie en internet. Als je al deze dingen nu bij KPN onder brengt, dan heb je niet alleen alles makkelijk en handig bij één provider bij elkaar, maar krijg je nu ook van alles cadeau:

  • Gratis Pluspakket met o.a. 45 extra tv-zenders bij Interactieve TV;
  • Onbeperkt onderling bellen met de KPN-nummers van gezinsleden;
  • Dubbel zoveel mobiele belminuten, MB’s en sms’jes per maand bij het laatste KPN Mobiel abonnement.

Deze extra’s krijg je blijvend, dus elke maand zolang je Compleet bent!

Dat klinkt natuurlijk heel erg leuk, maar het is ook erg voordelig. Zeker als je bedenkt dat jullie dan voortaan onderling onbeperkt kunnen bellen en je een heleboel extra belminuten en sms’jes per maand erbij krijgt. De ouders houden namelijk de kosten van onderling bellen binnen het gezin onder controle, terwijl ze met de verdubbeling van de mobiele belminuten, sms’jes en MB’s tegemoet kunnen komen aan de wens van de kinderen om meer gebruik te maken van hun mobiele telefoon. Daarbij houdt iedereen in het gezin de vrijheid om zelf het abonnement samen te stellen! Vooral met die kinderen kan dit enorm schelen; ideaal dus!

Share

About TM Archief

karina@eenstreepjevoor.nl'
In deze rubriek staan commerciële artikelen die al langer dan een jaar geleden zijn geplaatst en winacties die zijn afgelopen. Zo voorkomen we dat de informatie niet meer klopt / niet meer relevant is en is het duidelijk dat aanbiedingen en links niet meer actueel zijn.

Check Also

Prachtige “er-op-uit-actie” van Trust [korting-actie]

Met drie pubers in huis zijn er regelmatig spullen nodig voor “bij de computer”. Gaming …

Share
Share