Je huistelefoon als babyfoon?

Wanneer je kinderen krijgt, moet je een berg aan nieuwe spullen aanschaffen. Van babykleding tot ledikant, van een buggy tot commode. Ook een babyfoon heeft elke ouder in huis.

Deze hoge uitgave kan je in ieder geval besparen als je de nieuwe huistelefoon van Gigaset (de C610) in huis hebt. Dit is een telefoon die tevens als babyfoon te gebruiken is. Zo hoor je wanneer je baby wakker wordt of onrustig slaapt, maar je kan dankzij de talk-back functie ook direct tegen de baby praten. Daarnaast heeft deze handige telefoon een tijdsgestuurde nachtfunctie waardoor de beltoon voor een bepaalde periode gedempt kan worden.

De nieuwe C610 van Gigaset is de ideale gezinstelefoon, helemaal dankzij de ingebouwde babyfoon. Met behulp van de handset in de kinderkamer, kunnen ouders als ze in een andere kamer zijn (of buiten) eenvoudig de kinderen in de gaten houden wanneer deze liggen te slapen.

Zodra het geluid van de kleintjes het ingestelde geluidsniveau bereiken, belt de telefoon automatisch naar het van te voren ingegeven telefoonnummer en hoor je als ouder precies wat er in de kamer gebeurt. Dit telefoonnummer kan zowel een intern als extern nummer zijn, dus ook het nummer van je moeder die komt oppassen of van een mobiele telefoon, zodat je je beter in en om het huis kunt verplaatsen. Ideaal!

Wanneer de ouders horen dat hun baby geluidjes maakt, kunnen zij dankzij de nieuwe talk-back functie op afstand hun baby met geruststellende woordjes toespreken wanneer deze wakker wordt of onrustig is. Het geluidsniveau is overigens in te stellen op gevoeligheid. Je hoeft dus niet bij elk geluidje op te springen!

Met het oog op jonge gezinnen, biedt de Gigaset C610 niet alleen een babyfoon functie, maar bevat de handset ook een sneltoetsfunctie waarmee de jongste gezinsleden met één druk op de knop hun ouders kunnen bereiken wanneer ze even niet thuis zijn.

Daarnaast heeft men met de tijdsgestuurde nachtfunctie de mogelijkheid om de beltoon van de telefoon voor een bepaalde periode op mute te zetten, waardoor niemand wakker hoeft te worden van een telefoontje. Ideaal wanneer bijvoorbeeld je baby eindelijk in slaap gevallen is.

De C610 is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit. In een uitvoering met en zonder antwoordapparaat. De adviesverkoopprijs voor de Gigaset C610 is € 89,95. Kijk voor meer informatie op www.gigaset.com.

About Evi

Evliempd@live.nl'

Check Also

3 tips voor het donkerder maken van je slaapkamer

Stel je bent iemand die moeite heeft om in slaap te komen als er een …