Het boek van big

dit is het boek van big.
hier is hij.
zijn bil is bol.
en big is dol op lol.

Recensie
Twee leuke en grappige verhalen over Big, speciaal voor alle beginnende lezers. Het eerste verhaal gaat over Big die graag vies wil worden. Maar zijn mama vindt dat niet zo heel erg leuk. Want vies zijn, daar houdt zijn mama niet van. Het tweede verhaal gaat over Big die een feest wil. Maar zijn mama vind dat geen goed idee. Toch wil Big een echt feest, ook al vind zijn mama dat niet leuk….

Mijn zoon van 6 jaar zit in groep 3 en begint dus steeds meer en meer te lezen. Heerlijk vindt hij het dat hij steeds meer dingen zelf kan lezen. En is terecht trots op zichzelf als het hem lukt om helemaal zelf een boekje te lezen. Het boek van Big is AVI Start/AVI 1 niveau, en die kan hij dus na 3 maanden leesonderwijs helemaal zelf lezen. Hij vind het erg leuk dat Big een beetje ondeugend is. Mijn zoon kan dan ook erg lachen om Big. Zo’n leuk varkentje als Big,  kent hij nog niet.
Het leuke aan ‘Het boek van Big’ is, dat elke bladzijde voorzien is van een grote of een wat minder grote illustratie. Hierdoor hoeven de beginnende lezertjes niet alleen te lezen, maar kunnen ze ook nog volop genieten van de vele grappige en kleurrijke illustraties.

Het boek van big – Rien Broere & Soetkine Aps
Leesboek, hardcover, 82 pagina’s, De Eenhoorn
Bestel dit boek hier>>

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Het woeste boek van wolf en hond

 Wolf is wild. Hond is tam. Wolf woont in het bos op de berg. Hond …

Share
Share