De veiligste traphekjes

Elk jaar gebeurt het opnieuw: ongelukken met kinderen op de trap. Daarom heeft elk gezin met jonge kinderen wel traphekjes geplaatst. Helaas is dit niet altijd een garantie dat er geen ongelukken gebeuren. Regelmatig gebeurd het namelijk dat het hekje niet dicht gedaan wordt. Omdat je even snel wat van boven moet halen, omdat je handen vol zijn of omdat je oudere kind weet hoe het hekje open gaat en deze niet automatisch weer dicht doet. Er zijn al traphekken voorzien van een autoclose-systeem. Met dit systeem gaat het traphekje automatisch dicht gaat wanneer je er door heen bent gelopen. Een groot nadeel van deze autoclose hekjes, is dat ze de indruk geven dat ze sluiten maar het hek valt niet in het slot. Het geeft alleen een grote zwaai, maar gaat dus niet dicht. Hartstikke gevaarlijk!

Jippie heeft hier de oplossing voor bedacht. Ook hier nieuwste traphekjes hebben dit autoclose systeem, echter zijn deze voorzien van een speciale een magneetsluiting. Deze sluiting garandeert je dat het hekje niet alleen ‘dicht’ zwaait, maar ook echt in het slot valt. Je hoeft je dan nooit meer druk te maken of het hekje wel goed dicht zit!

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Geen idee voor welke opleiding je moet gaan? Volg dan deze tips

Wanneer een kind klein is, ligt de focus van een moeder de eerste paar jaren …

Share
Share