Beauty Pillow – satijnen kussensloop

beauty-pillow-kussen-sloop-copyright-trotse-moeders-1Soms krijg je persberichten waarin van alles wordt toegezegd over een product. Onderstaand persbericht is er zo een:

Geen slaapvouwen, een gladde huid en het haar in model. Met de Beauty Pillow bereik je hetzelfde resultaat. Met de satijnen kussensloop, geschikt voor zowel vrouwen, mannen als kinderen, slaap je je mooi.

Door de fijne, gladde structuur van het satijn behoudt haar en huid zijn vocht en wordt de talgproductie optimaal gereguleerd. Resultaat is een mooie gladde huid zonder onzuiverheden en een glanzende haardos zonder klitten. Een mooi geföhnd kapsel blijft langer in model, haarstukken en extensions blijven beter op hun plek, het haar wordt minder snel vet, slaapvouwen in het gezicht krijgen geen kans, rimpeltjes vervagen, puistjes en acné verminderen en een vurige rode huid krijgt de kans te kalmeren.

beauty-pillow-kussen-sloop-copyright-trotse-moeders-2En dit is nog maar een samenvatting van wat er allemaal beloofd wordt! We namen de proef op de som!

We kregen een mooi verpakte kussensloop van satijn. Eerst even in de was en in de droger, dat kan deze sloop inderdaad prima aan en hij komt er glad uit (ik wil nu ook jurken en overhemden van satijn…..). De Beauty Pillow is ruim genoeg om over grote hoofdkussen te passen.

Voordat ik naar bed ging nog even in de spiegel gekeken naar ’the old me’, want je weet natuurlijk niet of je nog herkenbaar bent de andere ochtend, met een glanzende haardos en een mooie gladde huid zonder onzuiverheden 😉

Ik moet zeggen: de Beauty Pillow ligt heerlijk, ook bij warm weer. En ik had geen ‘slaapvouwen’ de andere ochtend. Nu heb ik die eigenlijk nooit, daarvoor lig ik niet te lang stil, maar toch. Wat ook geen slaapvouwen had, was het kussen. En dat ziet er gezellig uit: een bed met gekreukte lakens en één supermooie, glanzende en gladde kussensloop. Doet me verlangen naar meer satijnen beddengoed….

beauty-pillow-kussen-sloop-copyright-trotse-moeders-4

Eerlijk is eerlijk, met de Beauty Pillow slaap je prima. Geen zweterig hoofd midden in de nacht waardoor je inderdaad ’s morgens met piekhaar en vouwen wakker kunt worden, maar een glad, koel en zacht gevoel tegen je wang. Tel daarbij de uitstraling van de Beauty Pillow op en je voelt je daadwerkelijk even een prinsesje bij het wakker worden!

De beauty Pillow is in 14 verschillende kleuren o.a. te koop via www.beautypillow.nl

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Geniet van een heerlijke nachtrust om overdag energiek te zijn voor je kinderen

Voel je je als ouder de hele tijd moe? Dat is zo gek nog niet. …

Share
Share