Een baby… ÉÉN baby?… TWEE BABY’S! [persoonlijke blog]

echo-shirley-trotse-moedersTjeetje… twee kinderen in mijn buik?! Wow! Hoe gaat dat passen?… Eén kindje is al een dingetje, laat staan twee tegelijk? En dan ook nog een aanstaande vader die een rolberoerte krijgt (en semi-enthousiast-geschrokken; TWEE?!!! roept)

Een aanstaande Opa en Oma die het ineens best wel eng vinden dat hun dochter een tweeling krijgt. Het blijft een zwangerschap met enige risicos. En mijn beste vriendin, die huilend om mijn nek hangt, zij heeft ook een tweeling…

Maar ik, ik vond het Ge-wel-dig.

In rap tempo veranderde mijn wel-ok-lijf in formaat walrus, zonder oneerbiedig over te komen naar alle prachtige zwangere dames. Maar weetje, ik vond het wel prima. Het had immers 5 jaar geduurd, nou zal ik er van genieten ook! Ik ging snachts, als ik niet kon slapen, lekker naar beneden om alles wat los en vast zat op te eten.

augurk-zure-bom-zwanger-trotse-moeders-pixabayVan zure haring naar koek, van winegums naar een stuk oude kaas. Dit resulteerde in afschuwelijk maagzuur maar dat mocht de pret niet drukken. Ik voelde me on top of the world en dat straal je dan ook uit.

Het deerde me niet dat mijn respectabele B cup uitgroeide naar een dubbel G. En dat mijn benen onder, even dik waren als boven. Wat maakte het uit, ik had twee kinderen in mijn buik. Hoe fantastisch is dat!

Met alle kwaaltjes die er bij een zwangerschap horen heb ik mijn zwangerschap als top-tijd ervaren. Ik heb alles gedaan wat ik voorheen als niet zwangere een altijd beetje sukkelig vond. Zwangerschapsgym, zwangerschapscursus, Zwangerschapsyoga, Ik deed alles en zwangerde er vrolijk op los!

Maar ineens veranderde mijn vrolijke, happy-the-peppy, onbezorgde leventje Ik moest bevallen van een tweeling!

Voor andere persoonlijke blogs van Trotse Moeders, klik hier >>>>

Voor persoonlijke blogs van Trotse Vaders, klik hier >>>>

Share

About Shirley de Kraaij

info@kindercoachshirley.nl'
Chaoot, druktemaker, enthousiasteling en levensgenieter. Al een jaar of tien 27...leeftijd is maar een nummer toch! Moeder van een 11 jarige tweeling . Jongen Sem, meisje Bo. Op dit moment man loos!

Check Also

Just Dance 2022

Waarom we weer een nieuwe Just Dance in huis willen halen? Gewoon, omdat het leuk …

Share
Share