Geluidloos drummen

Heel erg leuk dat je kind wilt leren drummen, maar al die herrie in huis? Liever niet! Maar daar is nu een oplossing voor. De Roland HD-3. Met dit elektronische drumstel, kun je namelijk geluidloos drummen.

Geen zeurende buren meer over het geluidsoverlast, geen zeurende ouders meer of het wat zachter kan. Aan dit drumstel kun je namelijk een koptelefoon koppelen die er voor zorgt dat het geluid niet door de hele kamer klinkt, maar dat alleen jij het hoort. Zo kun je gewoon muziek blijven spelen.

Ook ruimte kan een probleempje zijn als je een drumstel aan wilt schaffen. Zo een ding is natuurlijk niet niks. Ook dat probleem is met de HD-3 opgelost. Dit elektronische drumstel neemt namelijk veel minder ruimte in beslag dan de gebruikelijke drumstellen.

Het drumstel bevat pads, waardoor je alleen maar getik hoort als je de koptelefoon niet op hebt. Je kunt ook je laptop op het drumstel aansluiten, zodat je mee kan drummen met je favoriete liedjes.

About Glynnis

glynnisclaver@msn.com'

Check Also

De beste muziek voor een orgasme [top 10]

Lijstjes…. we hebben er al een flink aantal gepubliceerd omdat ze zo leuk kunnen zijn. …