Zoomer Chimp [review]

zoomer-chimp-review-copyright-trotse-moeders-2Haal apenstreken uit met je eigen interactieve aap, dit is Zoomer Chimp van Spin Master, de nieuwe knettergekke telg van de Zoomer familie! Deze onvoorspelbare aap heeft een eigenzinnige persoonlijkheid. Tegenover de gehoorzame hond, heeft deze aap een bijdehand karakter.

Recensie
We hebben ooit een Zoomer hondje in huis gekregen en daar wordt nog steeds veel mee gespeeld. Vooral “Zoomer, doe een plasje” blijft een onweerstaanbaar commando 😉 Reuze benieuwd was ik naar de Zoomer Chimp. Zou deze robot-aap te vergelijken zijn met de interactieve hond of is het een heel ander soort speelgoed?

Al snel blijkt de Zoomer Chimp heel anders. Het is een “echte aap”, met apengeluiden en apenstreken! Een beetje stout dus. En wanneer je hem per ongeluk verkeerd vastpakt, laat hij flink van zich horen. Mijn tweeling vindt het prachtig, maar voor jonge kinderen is het misschien een beetje eng.

zoomer-chimp-review-copyright-trotse-moeders-3

Ik sta te kijken van de techniek die deze Zoomer Chimp laat zien. Dit is echt een niveau verder dan de hond-variant van Zoomer! Met name de bewegingsmogelijkheden: zelfs stabiel op twee poten en in staat om een salto te doen, maken indruk.

Wat ook leuk is, is dat deze Zoomer Chimp kan “leren”. Hoe meer je er mee speelt / traint, hoe meer hij kan. Dat is niet alleen een stimulans om er vaak mee aan de slag te gaan, maar hierdoor blijft het ook spannend wat de aap “nu weer gaat doen”, want dat is niet altijd even voorspelbaar!

De Zoomer Chimp bestel je hier >>>>

Informatie van de fabrikant:
Mogen we je voorstellen aan Chimp? De nieuwste – en vooral gekste – telg in de Spin Master robot dierenfamilie. Had ieder dier eerst elk een eigen feature, deze gekke Zoomer Chimp heeft nu al deze technologische aspecten in één. Naast True balance, Voice command en True Vision kent hij ook een levensechte mimiek door de led-ogen en gemotoriseerde bewegingen in het gezicht. Dat maakt van dit op het eerste oog zo technische diertje een echte persoonlijkheid met vele emoties. Het is verbluffend om te zien hoe snel jonge kinderen de verschillende features eenvoudig weten te gebruiken.

zoomer-chimp-review-copyright-trotse-moeders-2

Hi-tech functies
Met de Zoomer Chimp weten de makers een grote stap te zetten in technologische ontwikkeling. Het interactieve aapje is voorzien van vele hi-tech functies die van hem een perfecte en unieke speelcompagnon maken. Dankzij de ingebouwde bewegings- en gevoelssensoren is hij zeer reactief; aan zijn expressieve gezicht (oplichtende ogen en gemotoriseerde beweging) is altijd af te lezen hoe hij zich voelt.

zoomer-chimp-review-copyright-trotse-moeders-1

Samen een dansje wagen? Wie hem uitdaagt kan een heuse battle verwachten. Dankzij de zes verschillende bewegingsmotoren switcht hij automatisch en met al het gemak van zittend naar staand, staat binnen een seconde op zijn hoofd en heb je zijn backflip al gezien? Deze spectaculaire moves maken ‘m bijna angstaanjagend echt.

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Just Dance 2022

Waarom we weer een nieuwe Just Dance in huis willen halen? Gewoon, omdat het leuk …

Share
Share