Een spannend pakketje…. [video]

Wanneer je onverwachts een doos ontvangt met waarschuwingsstickers er op is het natuurlijk de vraag wie er dapper genoeg is om deze doos open te maken! Gelukkig was mijn stoere tweeling tussen de middag even thuis en durfden zij het aan. Kijk maar wat er gebeurde:

Geweldig hè? Gelukkig zit er een terrarium bij 😉

Inmiddels zijn we er achter wat de verschillende kleuren lampjes betekenen. Lees maar mee met de informatie van de fabrikant (BOTI):

Tem wilde dieren met de spinnenhabitat-speelset van Wild Pets. Deze set bevat een habitat die gemakkelijk kan worden meegenomen (zo zorg je dat je Striper niet in de problemen kan komen) en een exclusieve spin van Wild Pets. Met de aanraaksensor op de rug van de spin kun je Striper besturen en kun je een huisdier van hem maken. Als je hem met rust laat, gaat Striper over naar de kooimodus en beweegt hij in zijn eentje rustig en stil.

wild-pets-spin-video-copyright-trotse-moeders-3 wild-pets-spin-video-copyright-trotse-moeders-2

Met één aanraking wordt Striper nieuwsgierig in de avonturenmodus. Maar als je de sensor ingedrukt houdt, kijk dan uit, want dan is de aanvalmodus actief en gaat Striper op jacht naar een prooi! De kleur van de LED-lampjes verandert volgens de modus. Met zijn realistische lijf en poten is dit het griezeligste wildste huisdier dat alleen jij kunt temmen!

De habitatset bevat een exclusieve spin en is beschikbaar in twee kleuren. Deze set bestel je hier >>>>

Er zijn ook “losse spinnen” te koop, klik hier om deze te bekijken >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Just Dance 2022

Waarom we weer een nieuwe Just Dance in huis willen halen? Gewoon, omdat het leuk …

Share
Share