Doomoo seat

Amper een week oud en daar lag ze, mijn kleine meid, op haar eigen baby zitzak. Een heerlijk plekje voor haar als ik even mijn handen vrij moest hebben. De Doomoo Seat is gevuld met hele kleine korreltjes die zich naar het lichaam van het kindje vormen. Daardoor kan de Seat horizontaal gebruikt worden en mag een kind er vanaf de geboorte op liggen. De Seat voelt heel zacht en er zit uiteraard een veiligheidsriempje aan.

Ik heb de Doomoo Seat in de eerste maanden veel gebruikt. In plaats van een wipstoel. Het was knus en gezellig als mijn dochter Zoë in de woonkamer op de Doomoo lag te relaxen. Ik had het idee dat zij er ook van genoot. Het relaxen was echter vrij snel over. Toen ze eenmaal de wereld wilde gaan ontdekken, werd ze al snel te actief voor de Doomoo. Draaien en rollen lukt niet op de zitzak en de Doomoo wordt ook afgeraden voor ondernemende baby’s. Als ze te groot, te sterk en te druk worden, bestaat de kans dat ze met Doomoo en al omrollen. Geen fijn idee. Dus werd de Doomoo helaas al na drie maanden opgeborgen.

Inmiddels is de vrolijk gekleurde zitzak weer terug in mijn huiskamer. Mijn dochter Zoë is nu 18 maanden en is er helemaal blij mee. Ik gebruik nu de hoes zonder gesp en mijn dreumes kan er zelf op gaan zitten, liggen of hangen. Ze gaat er gezellig bij zitten als we koffie drinken, ze leest er boekjes op en sleept hem mee naar de tv als ze een filmpje gaat kijken.

Het is jammer dat je met een baby maar zo kort gebruik kan maken van de Doomoo. Rustige baby’s kunnen er misschien wat langer in, maar bij ons heeft de Doomoo toch ruim een jaar ongebruikt in de berging gestaan. En dat terwijl het juist een mooi vormgegeven product is die niet misstaat in je (huis)kamer. Voorlopig kan Zoë er gelukkig nog wel een tijdje gebruik van maken. En wie weet, misschien wordt ons volgende kleintje wel een heerlijk relaxte loungebaby!

Bestel de DooMoo seat hier>>

Share

About Tamara Grevers

tamaragrevers@gmail.com'

Check Also

Fisher-Price geavanceerd wipstoeltje Rain Forest

Wipstoeltje met rustgevende trillingen en een betoverende waterval uit het regenwoud met diertjes om baby …

Share
Share