Eén grote troetelfamilie – video

Screenshot 2015-10-25 at 08.26.44Vandaag is mijn tweeling jarig. Negen jaar geleden alweer werden ze geboren en werden wij een gezin met 3 kinderen. En iedere dag ga ik weer meer van ze houden. Tja, sentiment is mij niet vreemd 😉 

Passend dus om een hele zoete serie aan te kondigen: vanaf vandaag is de nieuwe Netflix Original serie Troetelbeertjes beschikbaar op Netflix. Deze serie bestaat uit 12 kleurrijke afleveringen. Onlangs had ik al geschreven over “regenbogen op Netflix” dus je kunt je voorstellen dat er in Huize Trotse Moeders naar uitgekeken wordt!

Hieronder alvast een trailer van deze nieuwe Netflix Original serie en wat algemene informatie. Leuk dat de series uit onze jeugd in een nieuw jasje gestoken worden voor de kinderen van nu. Ik hoop dat Netflix dat met meer series gaat doen waar ik als kind al naar keek!

Hoog boven de bewoonde wereld zweeft op een wolkenbed de wondere wereld van Troetelland. Troetelland wordt bewoond door de meest speciale en vertroetelende wezentjes, de Troetelbeertjes. Zonnebeertje, Hartebeertje, Lachbeertje en nog meer beertjes worden herenigd met Leeuw Dapperhart (de dappere leider), Olifantje Groothart (de olifant met het grootste hart), Pinguïn Warmhart (de knuffeligste van allemaal) en Wasje Wijshart (de slimmerik).

Deze familieleden zijn weer terug van weggeweest na een lange missie om verloren hartjes te verzamelen. Deze hartjes vliegen na een liefdadige actie van de Troetelbeertjes op aarde vanzelf terug naar Troetelland. Wanneer dit niet gebeurt, bestaat de kans dat Troetelland langzaam wegvaagt. En dat mag natuurlijk niet gebeuren!

Troetelbeertjes-en-Familie

Klik hier voor algemene informatie over Netflix >>>>

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

Ilse Warringa regisseert “Luizenmoeder” – de film

Hebben jullie ook zo genoten van de serie De Luizenmoeder? Een van de personages die …