Prenatal: vitamine voor rond de zwangerschap


Screenshot 2015-02-02 at 20.59.40Prenatal is een complete multivitamine, speciaal afgestemd op de behoeften van de vrouw voor, tijdens en na de zwangerschap. De Gezondheidsraad beveelt zwangere vrouwen aan extra foliumzuur in te nemen om de normale groei van het ongeboren kind te ondersteunen.

Essential Organics® gebruikt zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten. Bovendien zijn er groente- en fruitextracten aan de producten toegevoegd. Daarmee worden de vitaminen en mineralen door uw lichaam goed herkend en opgenomen. En kunnen die zo optimaal hun werk doen.

Recensie

Wanneer je gezond en gevarieerd eet, heb je tijdens je zwangerschap geen aanvullende vitaminen of mineralen nodig. Uitzondering daarbij is foliumzuur (lees hier meer over foliumzuur tijdens de zwangerschap).

Screenshot 2015-02-02 at 20.55.08Maar wat nu wanneer je steeds misselijk bent, je eten niet goed binnen kunt houden of een aantal dingen niet goed kunt eten tijdens je zwangerschap? Of wanneer het je niet lukt om iedere dag voldoende verse groenten en fruit te eten? Of wanneer je gewoon je lichaam wat extra zorg en aandacht wilt geven?

Zelfs voordat je zwanger bent, wanneer je al weet dat je graag een kindje wilt, kun je je lichaam al optimaal voorbereiden. Prenatal, de multivitamine van Essential Organics kan daarbij helpen. Tijdens je zwangerschap geven deze tabletten je de zekerheid dat je alle benodigde vitaminen en mineralen, inclusief foliumzuur, dagelijks binnen krijgt en ook na je zwangerschap helpen deze tabletten je om je lichaam gezond te houden.

Zoals gezegd, het is niet nodig (met uitzondering van foliumzuur), je zult deze vitaminetabletten dus niet op doktersrecept krijgen, maar het geeft wel een veilig gevoel dat je zeker weet dat jij en je ongeboren kindje niets te kort komen.

Hieronder kun je lezen wat er zoal in de tabletten zit. De bedoeling is dat je 3 keer per dag, tijdens of na een maaltijd, 1 tablet inneemt met water. Je moet de tablet in z’n geheel doorslikken en dat kan problemen geven, want de tabletten zijn behoorlijk groot.

Screenshot 2015-02-02 at 20.59.26

De tabletten bevatten geen gist, gluten, lactose, soja of synthetische kleur- of smaakstoffen, er is geen suiker of zetmeel aan toegevoegd en ze zijn ook geschikt voor vegetariërs.

Essential Organics Prenatal
Bekijk op bol.comEssential Organics – 90 tabletten
Bestel deze multi-vitamines hier >>>>

 

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Zwanger? In deze voeding zit foliumzuur

Wanneer je zwanger wilt worden of zwanger bent, is het belangrijk voor de ontwikkeling van …