Paasontbijt 2016

Aangezien mijn jongste zoon flink ziek was van een virus, ging het geplande verjaardagsfeestje voor vandaag (zijn grote broer wordt 12 jaar) niet door. Natuurlijk gaan we dat een andere keer vieren, wanneer de kans dat we de verjaardagsvisite besmetten met hetzelfde virus, weg is. Toch hebben we er een feestdag van gemaakt. We hadden namelijk een enorm mooi pakket gekregen van PLUS Supermarkten waarin alles zat om een feestelijk Paasontbijt te maken. 

PLUS-paasontbijt-copyright-trotse-moeders-1 PLUS-paasontbijt-copyright-trotse-moeders-2

Inderdaad…. het is nog geen Pasen. Maar dat wil niet zeggen dat we niet kunnen doen-alsof! Feestelijk ontbijten is altijd gezellig!

paasontbijt-plus-copyright-trotse-moeders-2

Tafel gedekt dus, je ziet: er was voldoende lekkers en ook meer dan genoeg variatie voor een mooi ontbijt (of brunch, wanneer je niet van die vroege vogeltjes hebt als ik).

paasontbijt-plus-copyright-trotse-moeders-1

Er zat ook een CD in de doos met lekkers, dus we hebben tijdens het eten naar een prachtige uitvoering van de Matthäus Passion geluisterd. Heerlijk gegeten en vooral een gezellige start van de dag!

paasontbijt-plus-copyright-trotse-moeders-2 paasontbijt-plus-copyright-trotse-moeders-5

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Cool Maker Kumi Kreator – zelf armbandjes vlechten met een ‘machine’ [review]

Oh help, ik vind het er altijd zo enorm ingewikkeld uitzien wanneer ik een pakket …

Share
Share