NIEUW: de SpeenSlab

Ook altijd zo’n last van een kind die zijn of haar speen op de grond gooit? Met de nieuwe SpeenSlab is het onmogelijk de speen op de grond te laten vallen. De SpeenSlab van het merk Designed 4 kids is een combinatie van een slab en een speendoekje.

De praktische fopspeen slabben zijn gemaakt van dubbel zacht katoen waardoor ze aan twee kanten te dragen zijn. Doormiddel van een klitteband sluiting maak je makkelijk de fobspeen vast. Ook is de slab een uitkomst voor kinderen die veel kwijlen bij doorkomende tandjes.

De in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar bij diverse verkooppunten in Nederland meer informatie kun je vinden op de website van Designed 4 kids.

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Nieuw van Difrax: Papfles XL

De wide XL flessenspeen met extra brede opening in de speen zorgt ervoor dat je …