K3 – Pina Colada [recept]

Om te vieren dat K3 een nieuwe zomerhit heeft:  Pina Colada, geven ze ons het recept van de K3 variant van dit zomerse drankje. Alcoholvrij uiteraard, dus iedereen, jong, oud, zwanger of niet, kan meegenieten:

Nodig voor 1 groot glas K3 Pina Colada:

  • 150 gr verse ananas in blokjes
  • 100 ml kokosdrink
  • 100 ml ananassap
  • 2 el  vanille ijs

Voor de K3-ijsblokjes & fruitsaté:

  • Blauwe bessen
  • Frambozen
  • Stukjes ananas

Maak de K3-ijsblokjes:
Neem een ijsblokjesvorm en vul deze met water. Leg nu in elk vakje een stukje fruit: een blauwe bes, een framboos of een stukje ananas. Leg de ijsblokjesvorm in de diepvries en laat het minimaal 6 uur in de vriezer liggen.

Maak de fruitsaté:
Neem een houten satéstokje en steek er een blauwe bes, een framboos en een stukje ananas op, net zoals de kleuren van de K3 regenboog!

Maak de K3 Pina Colada:
Doe de stukjes ananas samen met het kokosdrankje, het ananassap en het vanille-ijs in de blender en mix. Giet de Pina Colada in een groot glas, doe er drie K3 ijsblokjes in (één van elk) en steek er een fruitsaté in. Nu is je Pina Colada helemaal klaar! Genieten maar!

In onderstaande video zie je Hanne, Marthe en Klaasje zelf de K3 Pina Colada bereiden:

Pina Colada is de eerste single van het nieuwe K3-album, dat uitkomt op 17 november 2017. Geniet maar mee:

K3: Pina Colada! [nieuwe clip]

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van bijna 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Dit is de nieuwe K3 (spoiler alert!)

Heb je nog niet naar de finale van K2 zoekt K3 gekeken? Lees dan niet …