Astis Bubbles

astis-blikDe Kerstdagen zijn achter de rug, oud- en nieuwjaar komt er aan. Tijd voor veel mensen om Goede Voornemens te maken. Een van de veel voorkomende goede voornemens, al dan niet geïnspireerd door de Kerstmaaltijden, is afvallen. Een andere is “stoppen met roken” en “beginnen met sporten” 

Wat kan helpen om het nieuwe jaar gezond te beginnen is “Astis Bubbles”. Astis Bubbles is een alternatief voor gebotteld water, energie- en sportdranken. Veel water drinken is gezond, maar waarom zou je daarvoor betalen wanneer je het ook uit de kraan kunt halen? Gezond drinken en dan meteen allerlei stoffen binnen krijgen die goed voor je zijn is iets waar mensen wel graag v oor willen betalen.

Astis Bubbles bestaat uit extra gezuiverd bronwater met een mix van vruchten- en kruidenextracten. Extracten van gefermenteerde appels, bieten en vlierbessen zorgen voor een ondersteuning van de conditie. Het rechtsdraaiend melkzuur en propionzuur voor de frisse en prikkelende smaak. Daarnaast bevat het een mix van dertien kruidenextracten, waaronder Salvia Officinalis (Salie), Urtica Urens (Brandnetel) en Echinacea Purpurea (Zonnehoed). Kruiden waarvan bekend is dat ze een positieve invloed kunnen hebben op bijvoorbeeld de spijsvertering, bloedzuivering en weerstand.

Recensie

astis-maandBest een bijzondere verrassing: een tray met blikjes drinken ter recensie. Wat de smaak betreft was het even wennen, het smaakt allerminst zoet, eigenlijk smaakt het niet als iets wat ik al eerder heb geproefd, maar na een paar dagen begin ik deze smaak te waarderen. Het helpt in ieder geval goed tegen de dorst. Of je er “vitaler” van wordt is moeilijk te zeggen, maar voor mij zit de kracht van Astis Bubbles vooral in de manier waarop je er mee omgaat. Astis Bubbles is een “Vitality” drankje wat niet gewoon in de winkel te koop is, maar waarop je een ‘abonnement‘ neemt. Je krijgt dan iedere maand 24 blikjes van dit uitgebalanceerde drankje.

Juist door iedere dag zo’n blikje te drinken, sta je iedere dag weer even stil bij een gezonde levensstijl en dat maakt dat ik denk dat het voor veel mensen enorm goed zou zijn om zo’n abonnement te nemen. Want hoe snel “vergeten” we onze goede voornemens niet? En het is nog gezond ook. Ter inspiratie heeft Astis een prachtige video gemaakt die ik graag hieronder plaats:

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Goede Voornemens 2024

Het nieuwe jaar is weer begonnen en dat betekent voor veel mensen dat ze een …

Share
Share