Huggybird kinderboek voor iPad en iPhone

Huggybird verovert de wereld met het kinderboek voor de iPad, iPhone en iPod Touch waar je ook bent. Nu kunnen kinderen genieten van hun favoriete verhaal voor onderweg, zelfs wanneer er geen fysiek boek aanwezig is om te lezen. Ideaal voor in de wachtruimte bij de tandarts, onderweg, op vakantie of gewoon om buiten in de tuin te genieten van een prentenboek.

Het eerste boek
Ga mee met Huggybird op zijn eerste avontuur met de droomkist en zie hem veranderen in een piraat, een speurneus en een stoere ridder. Huggybird en de Droomkist biedt humor, avontuur en klassieke elementen van een sprookje voor de iPad, iPhone en iPod Touch.

Huggybird en de Droomkist
is het eerste boekje van een reeks en een perfecte aanvulling op de tijd waarin je kind samen met zijn of haar ouders of grootouders een verhaal leest. Tevens is het een geruststellend alternatief voor de flitsende, snelle digitale media tijd van tegenwoordig. Huggybird is verkrijgbaar in de App Store.

[youtube CtzNBRmQyUM]

Lees ook:
Leuke iPhone spelletjes voor dreumes, peuter en kleuter
Door de iPhone zwanger geraakt
Zelf een boek uitgeven met Blurb

Share

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

“Mag ik een iPhone?” Zo pak je dat aan

Kinderen komen steeds vroeger in aanraking met smartphones. Het is dan ook niet gek dat …

Share
Share