Vakantie-maaltijd

Toen er ineens een diepvriespakket van Mora geleverd werd ter gelegenheid van de introductie van nieuwe snacks, schoven we de ‘lasagne-met-spinazie’ een dagje door en besloten we een van de snacks te laten testen door onze kinderen. Het resultaat was een ‘vakantie-maaltijd’ die zeer in de smaak viel, en niet alleen bij de kinderen!

mora-sate-trotse-vadersHet nieuwe aan de “Chick-Ins” van Mora is dat de ‘dipsaus’ in de snack zit. In dit geval zit er in de kip-snack een beetje satésaus. Op de verpakking staat dat je het in de oven of in de air-fryer kunt bereiden, maar wij kozen voor frituren. Je moet de bevroren snacks 4 minuten frituren, niet korter, maar ook niet langer!

En dat laatste is belangrijk, want wanneer je de snacks langer in de frituur laat zitten, wordt de dipsaus uiteraard heter. En met name kinderen zullen niet bedacht zijn op de hete saus die er midden in zit. Goed opletten dus dat de snacks niet te heet worden of (nog beter) snijd ze even door voor je kinderen!

Tot slot, niet alleen deze snacks-met-satésaus waren lekker, ’s avonds hebben we bij de borrel de andere twee smaken ook uitgeprobeerd (we nemen ons werk als recensenten erg serieus 😉 Wil je weten hoe dat bevallen is, klik dan hier >>>>

Screenshot 2015-02-20 at 08.24.29

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Op zoek naar een budget vriendelijke reis? Zoek niet langer: ga naar de Waddeneilanden!

Nieuwe culturen ontdekken en onvergetelijke ervaringen opdoen. Het hoeft allemaal niet veel te kosten, op …

Share
Share