Elk kwartaal een nieuw cadeautje

Curated.nl is een te gekke site waarbij je elk keer weer op nieuw wordt verrast. Verschillende “curatoren” met elk hun eigen vakgebied gaan op zoek naar speciale, leuke cadeaus voor jou!

Voor maar €25, – per kwartaal heb je al een abonnement op één van de curatoren. Je ontvangt dan elk kwartaal een spannende verrassing. Een echt cadeau dat je thuis gestuurd krijgt. Eke curator komt met een leuk en handig product uit hun gespecialiseerde branche. Wat het wordt… dat is dus echt verrassing. Wel kunnen de curatoren je verzekeren dat de verkoopwaarde van de producten die ze uitzoeken en weggeven hoger is dan de €25 euro die je er per kwartaal voor het lidmaatschap betaalt. De curatoren, bekende bloggers, weten precies wat er om gaat in hun wereld. Hierdoor kunnen ze altijd met de leukste gadgets komen. Voor kinderen van 0 tot 6 jaar is dit Emily. Dit is natuurlijk een brede doelgroep, maar zij probeert de producten voor een zo groot mogelijke groep interessant te maken.

De producten die ze weggeven zijn niet alles leuk om te zien en leuk om te hebben, ook zijn deze producten meestal exclusief en soms niet eens voor normale verkoop verkrijgbaar! Hierdoor weet je dus zeker dat je goed zit.

TIP: naast zelf abonnee te worden, kan je ook een lidmaatschap cadeau doen aan een vriend/vriendin/familielid. Hiervoor kun je een giftcard aanschaffen en kunnen de gelukkige ontvangers zelf beslissen bij wie ze hun giftcard gaan verzilveren voor een lidmaatschap. Leuk om zelf te doen, en leuk om te krijgen dus!

About Glynnis

glynnisclaver@msn.com'

Check Also

3 cadeau tips voor trotse opa’s en oma’s

Het is over het algemeen leuk om iemand anders een cadeau te geven. Zo geeft …