Nick Jr winterbios: Paw Patrol Mighty pups [verslag]

Daar zat ik dan, in de auto met vier stuiterende kinderen, op weg naar Amsterdam. Daar vond namelijk in de Pathé Arena de première plaats van de film van de Paw Patrol mighty pups en wij waren ervoor uitgenodigd. Onze oudste twijfelde een beetje of hij wel mee wilde gaan want hij voelde zich toch wel wat groot, maar de andere drie (allemaal 6 jaar) waren al aan het fantaseren met wie ze op de foto zouden gaan.

Bij aankomst kregen de kinderen popcorn en limonade uitgedeeld en mochten ze inderdaad kiezen met wie ze graag nog op de foto wilden. Skye stond al klaar vooraan en eventjes verderop waren ook Chase en Marshall. Al gauw stonden ze met z’n drietjes in de rij en gingen heel blij op de foto. Ze hadden allemaal een favoriet maar toch wilden ze het niet daar bij laten dus kon ik vrolijk plaatjes blijven schieten terwijl zij naast iedere pup gingen staan.

Binnen in de zaal werden we allemaal welkom geheten door Kim Kötter, de ambassadrice van Nick jr en zij vertelde dat we nog voordat de film zou gaan beginnen we een nieuwe aflevering van Top Wings te zien zouden krijgen, die pas later dit jaar op tv zal verschijnen. Het verhaal gaat over een schoolfeest waarbij er gewacht wordt op een pinata met een banaan die door een stel apen is meegenomen. De Top Wings worden ingeschakeld om het schoolfeest te redden. Daarna begon dan de film van Paw Patrol, dus geen losse afleveringen achter elkaar, maar een heuse lang verhaal waar je ook als volwassenen in meegetrokken wordt.

Er landt een meteoriet vlakbij Avonturenbaai. De energie van de ruimtesteen geeft de pups superkrachten, maar zij zijn niet de enige die door de straling zijn geraakt. Burgemeester Humdinger en zijn neefje hebben hele andere plannen en de pups moeten goed samenwerken om te zorgen dat Ryder gered wordt en de meteoriet niet in handen komt van het neefje.

 

Een heerlijke film voor jonge kinderen, al moest onze oudste toegeven dat het toch echt wel een hele leuke film was!

Wil je hem ook gaan bekijken in de bioscoop? Kijk dan snel hier

Voor de echte Paw Patrol fans komen de super pups deze zomer ook naar het theater!

About Mirjam Gorter

info@dubbelgeluk.com'
Ik ben de Trotse Moeder van drie jonge kinderen waaronder een j/m tweeling. Op de website van Trotse Moeders schrijf ik stukjes over mijn leuke, hectische gezinsleven. Samen met mijn man hebben we het bedrijf Dubbelgeluk Tweelingwiegen waar we tweelingwiegen verhuren en tevens leuke kraamkadootjes verkopen. www.dubbelgeluk.com

Check Also

Nieuwe Downton Abbey film [informatie en trailer]

Toen ik naar de première van de eerste Downton Abbey film ging, had ik nog …