Kinderkleding wintertrends 2019

We kunnen het niet meer ontkennen, de zomer is bijna voorbij. En dat betekent dat we alweer richting de winter gaan. De dagen worden op dit moment alweer rap korter en de nieuwe kledingcollecties hangen alweer in de winkels, zo ook voor de kinderen. Het is weer tijd om nieuwe winterjassen, schoenen en winteraccessoires in te slaan. Maar wat zijn nou precies de trends op het gebied van kinderkleding deze winter?

Ieder seizoen nieuwe trends
Net zoals bij elk seizoen zijn er ook voor aankomende winter weer bepaalde kledingtrends voor kinderen die je eigenlijk echt niet over kunt slaan en waar je zeker van op de hoogte moet zijn. Ze zijn gewoon te leuk en als je deze trends ziet wil je ze gelijk voor jouw eigen kinderen en/of neefjes/nichtjes inslaan, dat kan bijna niet anders. Wij hebben hieronder de leukste kinderkleding wintertrends 2019 voor je op een rijtje gezet, onderverdeeld in zowel kledingtrends voor meisjes als voor jongens. Kijk je mee?

Wintertrends 2019 voor meisjes
Hieronder staan de nieuwste trends op het gebied van meisjeskleding voor winter 2019.

 • Fluffy winterjas met dierenprint
  Vorig jaar zagen we deze trend ook al voorbijkomen en ook dit jaar is deze winterjas nog helemaal in: de fluffy winterjas met dierenprint. En dan maakt het niet uit wat voor een dierenprint de jas heeft. Of het nou een panterprint, een tijgerprint, een zebraprint of een dalmatiërprint heeft. Het kan en mag deze winter allemaal.
 • Glitters en nog eens glitters
  Meisjes houden van glitters en laat deze trend aankomende winter nou een regelrechte kledingtrend voor meisjes zijn. Of er nou glitters op jurkjes zitten, op rokjes, op een T-shirt of in een legging, dat maakt niet uit. Als er maar glitters in een outfit zitten.
 • Tutu rok
  Tegenwoordig hoef je allang niet meer op ballet te zitten om een tutu te dragen. Deze winter mag dat ook gewoon naar school. Ga voor een schattige tutu in een mooie winterkleur zoals donkerrood, donkerpaars of donkergroen en maak de look af met een lekkere coltrui. Wanneer je een maillot eronder doet met een leuke schoen is de look helemaal af.

 • Maillot met veel kleur
  Wanneer een meisje in de winter een jurkje of een rokje aan heeft dan is het natuurlijk noodzaak om er een lekkere dikke maillot onder te doen. Een maillot hoeft deze winter alles behalve saai en eentonig te zijn. Deze winter is een maillot met heel veel kleur in. Denk aan maillots met allerlei verschillende kleuren, patronen of afbeeldingen erop. Zo’n maillot is op deze manier hartstikke leuk om te combineren met een wat rustigere outfit.
 • Stoere boots met dikke veters
  In de winter heeft iedereen goede laarsjes nodig waarmee je door weer en wind kunt lopen, zonder dat je bang hoeft te zijn dat je natte sokken en koude voeten krijgt. Voor meisjes is het deze winter trendy om stoere zwarte boots te dragen met dikke veters. Je kunt zulke boots krijgen met zowel een rits aan de zijkant (makkelijk als je kind nog niet zelf de veters kan strikken) als zonder rits. Het is extra stoer om de veters van de laarsjes in een andere kleur te hebben. Wat dacht je bijvoorbeeld van veters met glitters of veters van satijn? Andere veters dan normaal geven net dat leuke speelse effect aan schoenen.

Wintertrends 2019 voor jongens
Hieronder staan de nieuwste trends op het gebied van jongenskleding voor winter 2019.

 • Parka jas
  Voor jongens is deze winter een dikke parka jas helemaal in. Deze jas is het stoerste in de kleuren donkergroen of donkerblauw. Een parka jas is lekker dik gevoerd en heeft grote zakken aan de voorkant waar je in de winter lekker je handen kunt opwarmen. Verder heeft een parka jas een grote capuchon waar je je tijdens het koude winterweer lekker in kunt verstoppen. Zo hoef je nooit bang te zijn dat jouw kind het koud gaat krijgen.
 • Opvallende truien met grote letters
  Deze winter is het voor jongens helemaal in om truien met grote letters erop te dragen. Denk aan een kort woord of een korte zin. Naast deze teksten mogen de truien ook in opvallende kleuren zijn. Denk aan geel, rood of groen. Niets is te gek deze winter.

 • Stoere booties voor stoere jongens
  Wat is er lekkerder om in de winter te dragen dan booties? Deze korte laarsjes zonder veter (maar vaak wel met een handige rits aan de zijkant) zijn heerlijk warm en bestemd voor echt ruig winterweer. Wanneer je gaat voor booties in de kleur cognac zorg je er automatisch voor dat deze booties bij elke outfit past. Cognac staat namelijk goed bij de standaard kleuren als blauw, groen, grijs, bruin en zwart. Ook de meer opvallendere kleuren als geel en rood kun je goed combineren met een cognac gekleurde bootie.
 • De stoere heren look
  Deze winter staat ook de ‘stoere heren look’ centraal als trend voor jongens. Bij deze trend dragen jongens een blouse met daaroverheen een vest met knoopjes en een v-hals. Als broek hebben ze een nette broek aan boven leuke booties. Deze look is voor een jongen ideaal om te dragen wanneer er een feestje is of tijdens de feestdagen zoals Kerst en Oud & Nieuw. Met zo’n outfit steelt hij gegarandeerd de show.

Kinderkleding outlet
Heb jij geen groot budget te besteden of ben jij gewoon dol op koopjes? Dan is ben je aan het juiste adres bij To-be-dressed. Wist je dat deze webshop de grootste kinderkleding outlet heeft van Nederland? Je kunt hier de leukste kinderkleding van de mooiste merken vinden en dat allemaal voor een heel zacht prijsje. Vaak krijg je bij winkels maar maximaal 20% korting op een item, hier hoef je daar niet bang voor te zijn. De kortingen gaan tot maar liefst 70% en dat ook allemaal op de mooiste merken. Het is zeker de moeite waard op deze kinderkleding outlet in de gaten te houden. Op deze manier mis je nooit wat en kun jij met een klein budget voor elk seizoen de mooiste kleding scoren.

About Advertorial

info@trotsemoeders.nl'
Een advertorial is interessante content die gesponsord wordt door een of meerdere van onze partners. Heb je interesse in een advertorial, neem dan contact op met info@trotsemoeders.nl

Check Also

Kosten kinderkamer

Ben jij van plan om binnenkort de slaapkamer van je zoon of dochter te verbouwen …