Cupcakes versieren via Youtube

Het eerste Nederlandse YouTube kanaal Cupcakes Versieren is live! Dit kanaal is een initiatief van Dr. Oetker om cupcakefans te voorzien van allerlei cupcake how-to video’s. Het YouTube kanaal Cupcakes Versieren is een kanaal voor én door cupcakefans. Dit wordt de plek om inspiratie op te doen voor leuke nieuwe cupcakes. Je vindt er allerlei verschillende cupcake how-to video’s, allemaal gemaakt door cupcakefans. Van de Nederlandse CupCakeSterren* tot aan bloggers en allerlei andere cupcake video’s waarmee we de cupcakefans nog beter kunnen voorzien van inspiratie en kennis.

Je kan hier niet alleen inspiratie op doen, maar je leert er ook allerlei cupcake technieken. Van een mooie toef, een cupcake boeket tot aan het maken van een kerstboom. Het kanaal bevat een goede balans tussen basis how-to filmpjes en how-to video’s voor de meer gevorderden cupcake bakkers. Van alles wat dus…

Het kanaal wordt mede mogelijk gemaakt door Dr. Oetker en zal dan ook door hen elke maand worden aangevuld worden met leuke nieuwe content. Reden genoeg dus om voor cupcake inspiratie naar dit nieuwe YouTube kanaal te surfen en op de versiertoer te gaan. Neem snel een kijkje op dit unieke youtube kanaal; het is echt de moeite waard! Klik hier>>

*In de CupCakeSter actie is Dr. Oetker op zoek gegaan naar diverse CupCakeSterren. Met deze Sterren heeft Dr. Oetker professionele how-to video’s gemaakt. Deze filmpjes worden geplaatst op het youtube kanaal ‘Cupcakes Versieren’. Meer weten over deze actie? Klik hier>>

Share

About Advertorial

info@trotsemoeders.nl'
Een advertorial is interessante content die gesponsord wordt door een of meerdere van onze partners. Heb je interesse in een advertorial, neem dan contact op met info@trotsemoeders.nl

Check Also

Meekijken met je kind: de 5 leukste YouTube-kanalen

Naast televisie is internet een grote bron van vermaak voor jong en oud. Een tablet …

Share
Share