Kobo Plus – nu ook luisterboeken beschikbaar in het abonnement

Meer dan 28.000 nationale en internationale titels zijn beschikbaar wanneer je een Kobo Plus abonnement hebt. De eerste maand is gratis, dus proberen is sowieso aan te raden (zeker in de zomerperiode!). Ik kan je uit ervaring vertellen dat je na de eerste gratis maand niet meer zonder Kobo Plus wilt, zeker nu niet want er zijn ook luisterboeken toegevoegd!

Wanneer je een e-reader hebt, ben je al bekend met het lezen van boeken vanaf een scherm. Erg praktisch, omdat je vele boeken bij je kunt hebben zonder te hoeven sjouwen zodat je altijd en overal kunt lezen. Bij het nieuwe Kobo Plus abonnement kun je ook kiezen voor luisterboeken. Je kunt dan vele luisterboeken gratis beluisteren.

Zelf heb ik de leesboeken op mijn e-reader staan en de luisterboeken zijn beschikbaar op de gratis app die bij Kobo Plus hoort. Zo kan ik via een bluetooth verbinding naar luisterboeken luisteren in mijn kamer (via een draadloze verbinding met een speaker) of in de auto, ook via bluetooth. Ik vind het echt heerlijk, met name in de auto, om naar luister-cd’s te luisteren en heb nu toegang tot heel veel luisterboeken zodat er meer variatie is in waar ik naar kan luisteren onderweg.

Het aanbod aan gratis boeken in Kobo Plus is veel groter dan het aanbod aan luisterboeken, maar van beide komen er vaak nieuwe titels bij. Qua ‘vakantieboeken’ heb ik inmiddels al een enorme selectie op mijn e-reader staan, ik vrees alleen dat het teveel is voor één week 😉

Wat de luisterboeken betreft, ga ik nog zoeken naar iets wat de kinderen ook leuk vinden, zo wordt een autoreis van 8 uur een stuk aantrekkelijker!

Wil jij een Kobo Plus abonnement met luisterboeken één maand gratis proberen? Klik dan hier >>>>

Wil je naast luisterboeken ook leesboeken in je abonnement? Klik dan hier >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Prachtige “er-op-uit-actie” van Trust [korting-actie]

Met drie pubers in huis zijn er regelmatig spullen nodig voor “bij de computer”. Gaming …

Share
Share