Lamaze Freddy De Vuurvlieg

Lamaze ken ik van vrolijk en educatief speelgoed voor baby’s en dreumesen. Freddy De Vuurvlieg van Lamaze ziet er ook erg vrolijk uit! Er valt van alles te ontdekken aan Freddy. Zijn lijfje heeft mooie felle kleuren en stof met verschillende texturen. Onderaan het lijfje hangen 2 ringen aan een elastisch stukje stof. Aan het lijfje zitten 4 vleugels. Elke vleugel is voorzien van knisperend materiaal en heeft nog een extra functie. De ene vleugel heeft een afbeelding van een schattig lieveheersbeestje met een wat grovere textuur. In de vleugel daaronder zit een piepertje. Aan de andere kant van het lijfje zit een vleugel met een spiegeltje en daaronder zit een vleugel met een klein zakje waaruit een bijtring tevoorschijn komt.

Mijn dochter is pas 12 weken oud en ik ben erg benieuwd of zij al interesse heeft voor dit speeltje. Er zit een handige ring aan het lijfje vast, zodat ik het speeltje gemakkelijk vast kan maken aan het tuigje van haar wipstoel. Je zou dit speelgoed bijvoorbeeld ook aan de autostoel vast kunnen maken. Al snel heeft mijn kindje Freddy in de gaten! Ze doet erg haar best om het speeltje vast te pakken en ik merk dat ze door het kraken van de vleugels gestimuleerd wordt om Freddy eens goed te onderzoeken. Gezien de leeftijd van mijn baby (3 maanden dus) blijft het nu bij het knisperen van de vleugels, maar ik weet zeker dat ze nog heel veel plezier van dit speeltje zal hebben en spoedig zal ontdekken wat Freddy nog meer te bieden heeft.

Naar mijn menig is Freddy De Vuurvlieg een erg leuk speeltje. En kunnen zelfs de allerkleinsten zich er al goed mee vermaken.

Bestel hier dit product>>

About Sigrid Metz

sigridmetz@gmail.com'
Trotse "mem" van zoon Niels (okt. 2009) en dochter Rixt (aug. 2012). Zoals de titel "mem"al aangeeft, wonen wij in friesland. Ik ben werkzaam als dierenartsassistente. Genieten doe ik van quality time met mijn gezin , maar ook van heerlijk rustig een tijdschrift lezen of leuke dingen te ondernemen met vriendinnen. Ik hoop dat jullie genieten van het lezen van mijn recensies.

Check Also

Lamaze take and tidy play mat

Dit Lamaze speelkleed is geschikt voor kinderen van 0 tot 24 maanden.  – Grappige gekleurde …