Net op tijd…

Alle dieren moeten heel nodig naar de WC: het konijntje, de varkentjes, de slang, de muis, de aap, de giraf en de olifant, ja zelfs het lieveheersbeestje. Soms gebeurt er wel eens een klein ongelukje, maar uiteindelijk eindigen alle dieren keurig op het potje. Alhoewel… er soms nog wel eens een klein windje ontsnapt.

Recensie

Ik moet zeggen, dat ik, toen ik zelf voor het eerst door Net op tijd van Moëlle en Pascal Lemoitre bladerde, niet direct zag hoe leuk het was, totdat ik het begon voor te lezen. Toen pas zag ik de super grappige gezichtsuitdrukkingen van de dieren en mijn kinderen vonden vooral ‘de ongelukjes’ in het boek heel erg grappig. Mijn jongste zoon van twee heeft dit prentenboek bestempeld tot zijn absolute favoriet.  Aanrader dus voor kinderen die net bezig zijn met zindelijkheidstraining.

Net op tijd – Moelle en Pascal Lemoitre
Prentenboek met geluid, hardcover, 18 pagina’s, Veldboeket Lektuur Uitgeverij

Lees ook:
Mooiste visje van de zee
Puzzelen met cijfers
Zo doe je dat

About Yvon Reitsma

Check Also

Baby Alive – Plas & Dans Baby [review]

Ieder jaar ben ik weer verbaasd over hoe klassiek speelgoed steeds verder doorontwikkeld wordt door …