forte uitgeverij

Het superdikke knutselboek

In Het superdikke knutselboek vind je alles over het knutselen met papier en karton, hout, klei, lapjes en wol, kralen, takjes en dennenappels en nog veel meer! Van een eierdooskrokodil tot een egel, van een schelpenketting tot een houten scheepje en van een geboetseerde eendenfamilie tot een circuswagen van papier: het is allemaal terug te vinden in het Superdikke Knutselboek.

Recensie:

Het superdikke knutselboek is een erg leuk boek voor creatieve kinderen om zelf te doen of voor moeders om samen met hun kind iets te gaan maken. In het boek staan veel leuke dingen die je kunt maken. Er staat stap voor stap uitgelegd wat je moet doen. Dat maakt het boek erg duidelijk voor kinderen. Dit boek is zeer geschikt voor kinderen van 6 t/m 12 jaar en een absolute aanrader om met je kind te gaan doen. Ook als je zelf niet zo creatief bent…

Het superleuke knutselboek
Knutselboek, hardcover, 192 pagina’s, Forte uitgevers

Lees ook:
Knutselen met DORA
Om 8 uur bij de Ark
Wauw, het is winter!

Share

About Pien

info@trotsemoeders.nl'

Check Also

Vlaggen voor op een kinderkamer

Wie aan decoratie denkt, komt al snel op foto’s voor aan de muur uit, of …

Share
Share