KLM start met luisterboeken

Vanaf begin deze maand konden KLM passagiers op intercontinentale vluchten voor het eerst  genieten van luisterboeken van uitgeverij Rubinstein. Via de persoonlijke stoelschermen kunnen KLM klanten behalve films, muziek en spelletjes ook Nederlandstalige luisterboeken kiezen om de vlucht zo comfortabel mogelijk te maken.

Een luisterboek is een prachtige aanvulling op het rijke inflight entertainment aanbod bij KLM. Je zet je koptelefoon op en kunt zo heerlijk ontspannen en wegdromen.

KLM biedt een eerste selectie van zeven titels voor kinderen en volwassenen van bekende auteurs die halfjaarlijks vernieuwd worden. In de eerste reeks onder andere het luisterboek Mediteren onder jouw boom, meditatielessen voor beginners die een goed uitgangspunt bieden om tot rust te komen. Voor volwassenen o.a. Arthur Japin: De klank van sneeuw en Adriaan van Dis: Een barbaar in China. En voor de kleintjes o.a. Minoes van Annie M.G. Schmidt, Ontdek de wereld met Nijntje van Dick Bruna en De fantastische meneer Vos van Roald Dahl.

Lees meer:
Weg met de kou en op naar de zomer
De extra flitskorting van Arke
Zeg ook nee tegen de Winterblues

About Elles

elles.veltman@home.nl'
26 jaar, mama van Eva (6) en Jamie (4). Veel online te vinden, hou van gezelligheid!

Check Also

Wie wint 3 maanden Kobo Plus – onbeperkt lezen & luisteren met onze winactie?

Sinds de winactie waarmee je 3 maanden gratis Kobo Plus – lezen èn luisteren kon …