KLM start met luisterboeken

Vanaf begin deze maand konden KLM passagiers op intercontinentale vluchten voor het eerst  genieten van luisterboeken van uitgeverij Rubinstein. Via de persoonlijke stoelschermen kunnen KLM klanten behalve films, muziek en spelletjes ook Nederlandstalige luisterboeken kiezen om de vlucht zo comfortabel mogelijk te maken.

Een luisterboek is een prachtige aanvulling op het rijke inflight entertainment aanbod bij KLM. Je zet je koptelefoon op en kunt zo heerlijk ontspannen en wegdromen.

KLM biedt een eerste selectie van zeven titels voor kinderen en volwassenen van bekende auteurs die halfjaarlijks vernieuwd worden. In de eerste reeks onder andere het luisterboek Mediteren onder jouw boom, meditatielessen voor beginners die een goed uitgangspunt bieden om tot rust te komen. Voor volwassenen o.a. Arthur Japin: De klank van sneeuw en Adriaan van Dis: Een barbaar in China. En voor de kleintjes o.a. Minoes van Annie M.G. Schmidt, Ontdek de wereld met Nijntje van Dick Bruna en De fantastische meneer Vos van Roald Dahl.

Lees meer:
Weg met de kou en op naar de zomer
De extra flitskorting van Arke
Zeg ook nee tegen de Winterblues

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Gegijzeld [bespreking]

Tja…. wat zou JIJ doen? Stel, je kunt het leven van je kind redden, maar …

Share
Share