Just Dance 2022

Waarom we weer een nieuwe Just Dance in huis willen halen? Gewoon, omdat het leuk blijft om de nieuwste versie te hebben, met nieuwe techniek ontwikkeld, met nieuwe melodieën en liedjes die nog maar net uit zijn, zoals Waterval van K3. Met grote hits van het afgelopen jaar. En het geeft weer een nieuwe impuls om lekker actief samen te dansen!

Wat voor ons nieuw is, is dat we Just Dance via de Playstation speelden, met onze mobiele telefoons als controllers. Ik moet zeggen: het werkte enorm goed. Er zijn zoveel leuke liedjes en de tweeling is echt enthousiast, zoals je op de foto’s wel kunt zien!

Het competatieve stuk blijft gezellig, wat zeker niet voor alle games geldt in Huize Trotse Moeders….. Je krijgt scores tijdens het dansen voor het zo goed mogelijk uitvoeren van de bewegingen op muziek. En natuurlijk is het leuk om te winnen, maar ook wanneer dat niet lukt, is het een topgame om samen te doen. Aanrader!

Just Dance 2022 is uitgegeven door Ubisoft. Bekijk / bestel Just Dance 2022 voor verschillende consoles hier >>>>

Informatie
Just Dance is het ultieme dansspel dat je samen met vrienden en familie kan spelen om onvergetelijke momenten te creëren, jezelf op te beuren én om fit te blijven. De nieuwe Just Dance verscheen op 4 november en heeft meer dan 40(!) nieuwe nummers waar je op kan dansen. De nummers zijn een combinatie van monsterhits zoals ‘Don’t Go Yet’ van Camila Cabello en ‘Love Story’ van Taylor Swift

Tracklist: alle liedjes van Just Dance 2022 op een rij

De Just Dance 2022 tracklist bevat:  

 • “Baianá” by Bakermat 
 • “Believer” by Imagine Dragons 
 • “Black Mamba” by aespa 
 • “BOOMBAYAH” by BLACKPINK 
 • “Boss Witch” by Skarlett Klaw 
 • “Build a B****” by Bella Poarch 
 • “Buttons” by The Pussycat Dolls Ft. Snoop Dogg 
 • “Chacarron” by El Chombo 
 • “Chandelier” by Sia 
 • “China” by Anuel AA, Daddy Yankee, Karol G Ft. Ozuna, J Balvin “Don’t Go Yet” by Camila Cabello 
 • “Flash Pose” by Pabllo Vittar Ft. Charli XCX 
 • “Freed From Desire” by GALA 
 • “Funk” by Meghan Trainor 
 • “GIRL LIKE ME” by Black Eyed Peas X Shakira 
 • “good 4 u” by Olivia Rodrigo 
 • “Happier Than Ever” by Billie Eilish 
 • “Human” by Sevdaliza 
 • “I’m Outta Love” by Anastacia 
 • “Jerusalema” by Master KG Ft. Nomcebo Zikode 
 • “Jopping” by SuperM 
 • “Judas” by Lady Gaga 
 • “Last Friday Night (T.G.I.F.)” by Katy Perry 
 • “Level Up” by Ciara 
 • “Levitating” by Dua Lipa 
 • “Love Story (Taylor’s Version)” by Taylor Swift  
 • “Mood” by 24kGoldn Ft. iann dior 
 • “Mr. Blue Sky” by The Sunlight Shakers 
 • “My Way” by Domino Saints – available on November 9  “Nails, Hair, Hips, Heels (Just Dance Version)” by Todrick Hall “POP/STARS” by K/DA, Madison Beer, (G)I-DLE Ft. Jaira Burns “Poster Girl” by Zara Larsson 
 • “Rock Your Body” by Justin Timberlake
 • “Run the World (Girls)” by Beyoncé 
 • “Save Your Tears (Remix)” by The Weeknd & Ariana Grande “Smalltown Boy” by Bronski Beat 
 • “Stop Drop Roll” by Ayo & Teo 
 • “Sua Cara” by Major Lazer Ft. Anitta & Pabllo Vittar “Think About Things” by Daði Freyr 
 • “You Can Dance” by Chilly Gonzales 
 • “You Make Me Feel (Mighty Real)” by Sylvester

Algemene informatie over Just Dance 2022:
Just Dance 2022 is vanaf nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X | S, Xbox One en Stadia. Dans op meer dan 40 nieuwe monsterhits en op meer dan 700 extra tracks via Just Dance Unlimited. Van gloednieuwe hits als ‘Happier Than Ever’ van Billie Eilish, ‘Don’t Go Yet’ van Camila Cabello en ‘good 4 u’ van Olivia Rodrigo, tot heerlijke throwbacks als ‘I’m Outta Love’ van Anastacia en ‘Rock Your Body’ van Justin Timberlake. Vanaf 9 december 2021 speelt iedereen in de Benelux ook nog eens op de nieuwste single van K3: ‘Waterval’! 

Alle Just Dance 2022-spelers genieten van één maand gratis toegang tot Just Dance Unlimited, de dance-on-demand streamingdienst, waarmee ze toegang krijgen tot meer dan 700 extra tracks. Daarnaast genieten spelers van de Just Dance-klassiekers, waaronder de World Dance Floor-, Kids-, Sweat- en Coöp-modi. 

Just Dance 2022 is verschillende creatieve samenwerkingen aangegaan om spelers een nieuwe Just Dance-ervaring te bieden. Zo zijn er onder leiding van een nieuwe Creative Director dynamische en meeslepende universa gecreëerd met de hulp van onder andere Todrick Hall (beroemde zanger, choreograaf en YouTuber), Ayo & Teo (TikTok-fenomenen) en de getalenteerde dansers van de 1M Studio en K/DA. Daarnaast begint Camila Cabello op 12 november een grote nieuwe TikTok Challenge met haar nummer ‘Don’t Go Yet’. Volg alle ontwikkelingen rondom deze activatie via de hashtag #JustDanceItOut.

Een andere primeur voor de game is de introductie van een Digital Deluxe Edition en Ultimate Digital Edition op alle platformen. Beide versies bevatten de basisgame, waar de Digital Deluxe Edition wordt aangevuld met 4 maanden Just Dance Unlimited en de Ultimate Digital Edition met wel 13 maanden Just Dance Unlimited!

Het is nog nooit zo makkelijk geweest om Just Dance te spelen: met de Just Dance Controller-app op smartphones hebben dansers geen extra accessoires nodig om te dansen. Maak van een telefoon een controller en speel met zes spelers tegelijk op alle beschikbare platformen. De Just Dance Controller App is gratis beschikbaar op iOS en Android.

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van bijna 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Terug in Burgers’ Zoo: wat is er veranderd?

Ein-de-lijk konden we weer naar Koninklijke Burgers’ Zoo. Na een lange periode van voorzichtig zijn …