Het zwanenmeer voor kinderen

Klassieke muziek is een goede stimulans voor kinderen. Daar spelen de serie klassieke-muziekboekjes-met-cd van Gottmer goed op in. Dit zijn stuk voor stuk prachtig geïllustreerde kinderboeken die het verhaal van een klassiek symfonie verhaal vertellen. Denk aan Peter en de Wolf, De Notenkraker, Carmen en dus ook het Zwanenmeer.

Dit klassieke verhaal is misschien wel een van de bekendste onder kinderen. Vooral meisjes komen er al jong mee in aanraking als ze bijvoorbeeld naar balletles gaan. In deze uitvoering heeft de bekroonde illustrator Noëlle Smit het verhaal zo mooi begeleid zodat het een feest is om voor te lezen. Op de CD wordt het verhaal verteld door Carice van Houten, natuurlijk ondersteund met de klassieke muziek. Met dit boek heb je dus een geweldige synergie in handen. Ook als je denkt dat je kind misschien niets met klassieke muziek zal hebben, is dit boek de moeite waard om uit te proberen. Zeker als je een prima ballerinaatje in huis hebt rondhuppelen!

Het Zwanenmeer Tsjaikovski – Marjet Huiberts, Noëlle Smit & Carice van Houten
Voorleesboek met CD, hardcover, 32 pagina’s, Gottmer
Bestel dit boek hier via Bol.com>>

Share

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Hoe is het met de nieuwe K3

Mijn oudste zoon wordt volgende maand 18 en wij zijn -dus- begonnen met K3 in …

Share
Share