Moederdag-cadeau-tip, voor moeders met gevoel voor humor

Wil je eens echt origineel voor de dag komen tijdens Moederdag? Geef dan een van deze boekjes cadeau aan je (schoon)moeder, of geef een duidelijke hint dat je ze graag zelf ontvangt….

In de serie “Handboek voor…” heeft uitgeverij Terra enorm leuke boekjes uitgegeven. Behalve de twee die we hier kort bespreken, is er ook een over Mindfulness, ook een aanrader, maar die kan ook bij een andere gelegenheid cadeau worden gedaan.

 

Handboek voor… De Echtgenote en Handboek voor…. De Moeder zijn prima geschikt als cadeautje op Moederdag. Ze lijken serieus, de tekeningen zijn heerlijk oubollig (maar wel erg mooi), maar de onderliggende humor is geweldig. Ik heb beide boekjes al meerdere keren opgepakt en geef ze ook graag cadeau aan (aanstaande) moeders of echtgenotes.

De boekjes zijn niet duur en door de uitgave met een hardcover echt geschikt als presentje.

 

Om alle “Handboek voor…” boekjes te bekijken / bestellen, klik hier >>>>

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

Feel good-raadgever – Opkomen voor jezelf [recensie]

Leren assertief zijn en nee durven zeggen. Veel mensen betreuren het dat ze niet voor …