Het is uit door Mandana Hoveyda

Het Is Uit – In 100 Dagen Afkicken Van Je Ex is een survivalgids van hoe je over je relatie komt. Boek staat vol grappige tips om de eerste 100 dagen na de break door te komen. De titel zal het niet zeggen, maar wat heb ik gelachen om dit boek. Wat een herkenning van hoe je denkt als je relatie niet over is. Wat je wilt, maar toch niet doet. Of wel doet hoewel dat totaal niet verstandig is.

Dit boek helpt je natuurlijk niet van je liefdesverdriet af, maar zal je laten lachen om de tips die langs komen en de herkenning in het boek dat je niet de enige bent die zo doet of denkt bij liefdesverdriet. Het was gewoon heerlijk vermaak in een niet zo leuke periode. Heel leuk als opfleur cadeau aan een vriendin die even in de put zit bijvoorbeeld, maar ook fijn om jezelf even mee te verwennen als je liefdesverdriet hebt.

Het is uit – Mandana Hoveyda
207 pagina’s, SNOR uitgeverij
Bestel dit boek hier via Bol.com>>

Share

About Nora

l.ahles@almere-speciaal.nl'
Jonge moeder van een Jesse (2009). Parttime leerkracht. Gescheiden (2011) na huwelijk van 3 jaar. Hou van lezen, koken en mijn grote verslaving: social media.

Check Also

3x een sterke relatie als je jonge kinderen hebt

Bij de komst van de kinderen verander je. Mentaal en lichamelijk. Dat geldt ook voor …

Share
Share