Nieuwe attractie in Movie Park Germany

Binnenkort is het zo ver… Movie Park Germany opent in juni een spiksplinternieuwe attractie. Deze attractie is niet voor mietjes; je gaat namelijk op vampierenjacht!

Europa’s grootste film- en entertainmentpark werkt nu nog heel hard aan de nieuwe en uniek indoor achtbaan die de naam Van Helsing’s Factory krijgt. De nieuwe attractie is een achtbaan waarin de gasten samen met de beroemde vampierjager Van Helsing op jacht gaan naar vampieren.

De achtbaan wordt uitgebreid gethematiseerd. Diverse geluids- en beeldtechnieken zorgen ervoor dat het een levensechte ervaring is die iedereen kippenvel bezorgt. Zo zijn er bijvoorbeeld drie grote video-installaties en diverse animatronics die garant staan voor heftige schrikmomenten. Om die reden wordt aangeraden om kinderen jonger dan 12 jaar niet mee te laten rijden. We zijn heel benieuwd naar het resultaat!

Share

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Jul & Julia Zomerweken bij De Julianatoren [verslag]

Zoals jullie ongetwijfeld weten, ben ik een grote fan van kinderpretpark De Julianatoren. Bijna ieder …

Share
Share