Difrax Woezel en Pip fopspeen

Difrax is een A-merk voor babyproducten en een grote speler op de markt van babyflesjes en fopspenen. Ze hebben zelfs een eigen kolf op de markt. Difrax heeft fopspenen ontwikkeld voor alle leeftijdsgroepen: van pasgeboren baby’s tot kinderen van 4 jaar. Er zijn 2 type spenen, namelijk de comi en de dental. Het Combi model lijkt op de tepelvorm en is door deze herkenbare vorm geschikt in combinatie met borstvoeding. Het mondstuk van de combi fopspeen is bol, waardoor er geen boven- of onderkant van de speen is. Dit in tegenstelling tot de dental speen variant. Deze fopspeen is beter geschikt voor de ontwikkeling van de mond van je kindje. Omdat ik zelf nog borstvoeding geef, heb ik voor mijn zoon de combi-speen van difrax.

Difrax heeft een nieuwe collectie fopspenen geïntroduceerd met Woezel en Pip erop. De fopspenen in de categorie -2 tot 2 maanden en 0 tot 6 maanden zijn doorzichtig met grijze opdruk waardoor ze er rustig en klassiek uitzien. Ik vind ze erg mooi. Voor de overige categorieën (6 tot 12 maanden, 12 tot 18 maanden en 18+ maanden) is er wederom gebruik gemaakt van een doorzichtig schildje met vrolijke gekleurde opdrukken van Woezel en Pip.

Voor mijn zoon maakt het niet uit wat er getekend staat op het schildje maar ik vind deze collectie erg geslaagd. Het ziet er modern en vrolijk uit!

Bekijk hier de fopspenen van Difrax>>

About Gwen

gwengoes@live.nl'
Hoi, ik ben Gwen, biologe, en de trotse moeder van een zoon (geboren juni 2012). Samen met mijn man en zoon woon ik in Utrecht. Ik kook graag, maar houd meer van lang tafelen. Met mijn man kijk ik graag een serie of film, ik kan niet wachten op een nieuw seizoen van “the bridge” en “ the killing”. Verder gaan we als gezin vaak wandelen in Amelisweerd of door Utrecht. Ik ben net weer gestart met hardlopen en ben weer in training voor de 5k om daarna verder te gaan met de 10k.

Check Also

Woezel & Pip naar school

Woezel en Pip gaan vandaag voor de allereerste keer naar school. Wie zou er bij …