Prinses Beatrix is jarig en wordt vandaag 80 jaar!

Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix viert vandaag haar tachtigste verjaardag. De Rijksvoorlichtingsdienst heeft enkele foto’s beschikbaar van Prinses Beatrix ter gelegenheid van haar verjaardag. De foto’s zijn genomen bij Kasteel Drakensteyn in Lage Vuursche. Voor de foto’s geldt copyright: RVD, fotograaf: Jeroen van der Meyde.

Tachtig jaar is een prachtige leeftijd en onze voormalige koningin is nog steeds niet van plan om achter de geraniums te gaan zitten. Ze is nog steeds, als vertegenwoordigster van ons koningshuis, te zien bij bepaalde bijeenkomsten en activiteiten. Haar betrokkenheid, representativiteit en zelfdiscipline nemen duidelijk niet af met haar leeftijd!

Vandaag zal prinses Beatrix haar verjaardag met haar kinderen en kleinkinderen vieren. Zaterdag viert ze het in een iets groter gezelschap, in het Paleis op de Dam. Wij wensen haar een hele fijne verjaardag en nog vele jaren in goede gezondheid toe!

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Een jaar kleiner [persoonlijk blog]

En weer ben ik jarig. En hoewel in huize TrotseMoeders gevierd wordt dat ik een …