Berre vindt een papiertje

Berre bewondert zijn potloodstompjes omdat hij de kleuren zo mooi vindt. Hij voelt graag aan de scherpe punten en houdt van de geur van het slijpsel. Af en toe kijkt hij trots naar alle tekeningen die hij heeft gemaakt.

Berre houdt van verzamelen, takjes, blaadjes, stenen, schroeven, spijkers, postzegels en nog veel meer. Op een dag ziet hij een papiertje dat hij graag wilt hebben. De wind neemt het papiertje mee…

Recensie:
Erg leuk prentenboek met mooie tekeningen. Berre verzamelt van alles. Alles wat hij denkt nodig te hebben voor zijn verzameling steekt hij in zijn broekzak. Soms vergeet hij ze te legen en beland alles in de was waardoor de wasmachine stuk gaat of er zitten allemaal pluisjes aan de kleren door een vergeten servet. Op een dag ziet Berre een papiertje dat hij graag wilt hebben voor zijn verzameling. De wind neemt het papiertje mee. Het papiertje hangt aan een tak en Berre moet erg veel moeite doen om erbij te kunnen. Maar het lukt hem. Op het briefje heeft zijn vriendin Fleur iets voor hem geschreven.

Berre vindt een papiertje – Annemie Berebrouckx
Prentenboek, hardcover, 30 pagina’s, De Eenhoorn
Bestel dit boek hier via Bol.com >>>

Share

About Francien

francienhendriks@hotmail.com'
Mama van Dean (2007), eigenaar www.netgeboren.nl en www.bijzonderkraamkado.nl, samenwonend met Mike.

Check Also

Een tegen allen, leven in groep of (bijna) helemaal in je eentje

Ik ben 43 jaar en nog steeds dol op prentenboeken. Jarenlang ben ik juf van …

Share
Share