Mees Kees op kamp [luisterboek]

De klas van Mees Kees mag op kamp! Nou ja, kamp…Het moet van Dreus voor allen een léérzame werkweek worden. Dus hebben ze een streng werkplan meegekregen. Maar dat is natuurlijk geen probleem voor Mees Kees. Zwemmen is namelijk ook werken. En zeesterren kun je veel beter in zee bestuderen dan in het museum. Was het maar een werkmáánd in plaats van een werkweek. Of nee, een werkjaar!

Recensie
Wat hebben mijnkinderen genoten van de film van Mees Kees. Na deze film zijn ze helemaal gek van Mees Kees. Want wie wil nou niet zo’n super coole leraar hebben? Ze vonden het dan ook super dat we dit luisterboek kregen om te recenseren. Vol verwachting zaten ze te luisteren tot het verhaal ging beginnen. Na de eerste paar zinnen keken ze elkaar verbaasd aan. “Huh? Dit is Mees Kees helemaal niet! We horen helemaal geen kinderen en Mees Kees horen we ook niet!” Ze dachten dus dat de hele cast van de film te horen zou zijn op dit luisterboek. Dat viel ze erg tegen. Ze hadden dan ook gelijk geen zin meer om te luisteren. Mees Kees op kamp Luisterboek  is voor hun nu een nep-cd… Het verhaal vinden ze wel heel leuk, maar dat ze puur afgeknapt omdat ze wat anders hadden verwacht. Ai, dit had ik anders moeten aanpakken, want luisterboeken vallen anders wel in de smaak.

Gelukkig heb ik ook een nichtje van 6 jaar. Zij vindt Mees Kees ook erg leuk. Toen ze bij ons kwam, heb ik haar dit luisterboek gedeeltelijk laten horen. Zij vond het gesproken verhaal wel heel erg leuk, dus ging ze super blij naar huis met een luisterboek van Mees Kees. Gelukkig maar!

Mees Kees op kamp luisterboek bevat 2 cd’s waarop het gehele boek wordt voorgelezen. Het verhaal wordt op een leuke en levendige manier verteld. Kinderen die echt luisteren naar het verhaal, zullen al gauw geboeid zijn. Het verhaal is zoals je mag verwachten van Mees Kees: leuk, anders en gezellig. En met een luisterboek creëer je een heerlijk rustmoment waarop je kind even kan ontspannen. Leuk voor thuis, maar zeker ook voor in de auto als je bijvoorbeeld naar je vakantie adres rijdt.

Mees Kees op kamp luisterboek – Mirjam Oldenhave
Luisterboek, 110 minuten, Rubinstein
Bestel dit boek hier>>

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Buffalo Bill en De Kleine Zeemeermin [luisterboek en leesboek]

Ik ben dol op luisterboeken en heb een heleboel Vlaamse luisterCD’s. De Nachtegaal (ook geschreven …