3x Het beste idee van NL voor kids

Misschien is het je al opgevallen. Het programma Het Beste Idee van Nederland heeft nu drie super ideeën opgeleverd die perfect zijn voor gezinnen met kinderen. Allereerst kan het natuurlijk niet anders dat bovenaan dit “handige met kids” lijstje de winnaar van dit televisieprogramma.

1. de LunchLocker
Met deze handige lunchtrommel wordt het brood dankzij elastische banden aan de binnenkant klemgezet. Het beleg blijft daardoor netjes op hun plaats. Ideaal voor de boterhammetjes die bijna alle scholieren mee naar school nemen. Geen boterhammen meer met kaas en aangeplakte hagelslag van de buur boterham. Extra handig is dat je aan de bovenkant van de elastieken nog iets extra’s kan opbergen. Een pakje drinken of bijvoorbeeld een pakje knijpfruit of knijpyoghurt.

2. de Drinkmaatjes
Kleine kinderen in huis die het drinkpakje met het rietje op willen pakken? Geen probleem meer; het pakje valt met de Drinkmaatjes niet meer op de grond. Je rijgt het rietje door de twee gaatjes in de snuit van de olifant. Steek het onderste puntje in het drinkpakje samen met het rietje in het gaatje waar anders alleen je rietje in gaat. Het rietje zit nu vast aan het pakje drinken waardoor er niet meer geknoeid kan worden.

3. de Spiesrijger
Super handig als je gaat bbq-en, maar vergeet ook al die andere spiesjes niet die je voor je kinderen maakt. Spiesjes van fruit, spekjes of andere zachte snoepjes of kaas/worst spiesjes. Of het nou voor een traktatie is of gewoon thuis voor de gezelligheid. Het is nog nooit zo makkelijk en snel geweest én je houdt schone handen. Hoe werkt het? Plaats de stukjes vlees/kaas/vis/groente/fruit/snoep achter elkaar in de spiesrijger. Klap de deksel dicht en steek een (houten) satéprikker door de opening. En je bent in één keer klaar!

Al deze handige producten zijn vooralsnog alleen te koop bij de Albert Heijn. De LunchLocker kost € 7,99. De Drinkmaatjes kosten € 1,99 voor 12 stuks in verschillende kleuren. De Spiesrijger is verkrijgbaar voor € 3,49.

Share

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Gezond koken voor kinderen met deze tips

Vind je het moeilijk om gezond te koken voor je kids? Je bent niet de …

Share
Share